Telefonska prodaja: Samo jedan poziv vas deli od svega za dom!

Proizvode iz Emmezetine ponude možete kupiti i putem telefona! Emmezeta se, kao i uvek, trudi da vam omogući jednostavnu i praktičnu kupovinu koja je prilagođena vašim potrebama i navikama. 

Za naručivanje željenih proizvoda jednostavno nas pozovite na brojeve info telefona 011 22 59 211 sve što poručite stiže vam na kućnu adresu u kratkom roku*. Radno vreme telefonske prodaje je od ponedeljka do nedelje od 08 h do 20 h.

Ako ste proizvode videli u našem centru ili na našoj veb stranici dovoljno je da našim ljubaznim operaterkama koje će se javiti na broj info telefona 011 22 59 211 date spisak proizvoda i potrebne podatke za dostavu.

Plaćanje u telefonskoj prodaji je pouzećem prilikom isporuke robe ili putem e-bankinga, a proizvode koje ste ovim putem poručili biće dostavljeni na jedan od načina navedenih u Dostavama.

Naše operaterke će vas informisati o svim detaljima vaše porudžbine, kao i o ceni usluge dostave. 

Ukoliko su brojevi info telefona zauzeti zbog velikog broja poziva, molimo vas da nam pošaljete broj telefona na koji želite da vas kontaktiramo na prodaja@emmezeta.rs.

Naravno, ako ipak želite samostalno da obavite online kupovinu iz udobnosti vašeg doma to možete učini u svakom trenutku putem našeg webshopa. Ako ne želite da imate troškove dostave uvek možete izabrati besplatno preuzimanje u nekom od naših centara u Srbiji. 

Krenite da kupujete online OVDE!

*Cena poziva na info telefon011 22 59 211 se tarifira po važećim cenovnicima domaćih operatera fiksne i mobilne telefonije.

Objavljeno 04.03.2020.