Od 17.4. uz časopis „Lepa&Srećna“ dobijate Emma home i kupone uštede!

U novom broju časopisa „Lepa&Srećna“ u izdanju od 17.4.2021. stiže i novi besplatni broj časopisa “Emma home” uz koji ćete dobiti kupone za popuste!

Čak ceo asortiman svega za uređenja doma je na sniženju -15%! Popust do 20% važi za krevete, kancelarijske stolice, predsoblja i cipelarnike, kao i zidne police! Kuponi sadrže i online kodove pomoću kojih popuste možete da iskoristite i u webshopu.

Požurite do kioska, jer kupone je moguće uzeti isključivo uz novi broj magazina “Lepa&Srećna ” od 17.4.2021. i biće dostupni do sledećeg broja.

Kupone možete iskoristiti u periodu od 17.4. do 30.4.2021.*

Osim popusta donosimo i pregršt inspiracija za uređenje vašeg doma u časopisu Emma home. Saznajte koji su to najpopularniji stilovi i odaberite omiljeni komad nameštaja, aparata tehnike ili dekoracije. Posebna tema u časopisu je opremanje vašeg prostora na otvoremon i uređenje bašte, ali pročitaćete i kako smo opremili scenario aktuelne serije. Online izdanje našeg časopisa “Emma home” za inspirativno uređenje vašeg doma pogledajte OVDE.

Posetite Emmezeta centre u Beogradu, Čačku, Nišu i Novom Sadu ili popust iskoristite putem kupovine u webshopu!

*Popusti se odnose na navedeni asortiman i ne mogu se sabirati sa ostalim popustima i akcijama. Popust je moguće iskoristiti za jednu kupovinu, uz davanje kupona na kasi u svim Emmezeta centrima i u webshopu ukucavanjem onlajn koda.

Objavljeno 15.04.2021.