Vaša sigurnost nam je bitna!

Objavljeno 18.03.2020.

Poštovani kupci,


Vaša sigurnost nam je prioritet!

 

Zbog novonastale situacije sa COVID-19 virusom, Emmezeta je uvela određene mere zaštite. Za naš lanac snabdevanja i logističku mrežu, organizovali smo svakodnevnu komunikaciju o podizanju svesti među svim našim zaposlenima i u svim našim objektima, o tome kako naši zaposleni i partneri mogu da umanje izloženost prateći jednostavne mere predostrožnosti.


Emmezeta dostava svakodnevno radi, ali smo uspostavili maksimalne mere zaštite, kako bismo smanjili rizik od kontaminacije dostavljenih dobara.


Sva uputstva i iskustva govore da je za širenje zaraze najbitnija preventiva u vidu održavanja higijene, pa je sasvim dovoljno da po prijemu svih pošiljaka uredno odstranite ambalažu i operete ruke, a potom uživate u proizvodu koji ste kupili. Verovatnoća da pakovanje prenosi zarazu je izuzetno mala, kao i vreme koje virus može da preživi na kartonu i najlonu je vrlo kratko, po dosadašnjim saznanjima ispod 2 sata.

U Emmezeti brinemo za zdravlje i sigurnost svakog našeg zaposlenog, a time i svakog našeg kupca, pa u ovim teškim vremenima stavljamo izuzetan fokus na sprečavanje širenja zaraze u zemlji i preduzimamo dodatne mere kako biste svoju robu dobili na vreme, sigurnu i spremnu za upotrebu.  Emmezeta pažljivo nadzire situaciju i preduzeće sve preventivne mere u daljoj situaciji.

Možete nas kontaktirati putem info telefona 011 22 59 211, elektronske pošte ili društvenih mreža.


Novo privremeno radno vreme Emmezeta centara pogledajte ovde. Takođe na naslovnoj stranici uvek možete pronaći ažurirano radno vreme ukoliko dođe do promena.

 

Pazite na sebe i sve nas!
 
Vaša Emmezeta