Nedostupno
Kod
639625
akcija
41.999,00 din.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili Vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Vita Fresh dušek 160x210x20cm

Dodajte u listu želja
po porudžbini
Ovaj proizvod potrebno je poručiti od proizvođača. Molimo vas da u centrima uplatite akontaciju u iznosu 30% od cene. Odmah ćemo vas informisati o roku isporuke, načinu preuzimanja ili dogovoriti moguću dostavu.
Opis proizvoda

JEZGRO: 7 zonska HR pena gustine 35kg/m2
PRESVLAKA: dvoslojna antibakterijska tkanina koja zadovoljava zahteve Öko-Tex Standard 100, prošivena silikonskim PES vlaknima i retexom, skidiva i periva do 40°C.


UKUPNA VISINA DUŠEKA: 23 cm


NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja sa max. razmakom između letvica do 4,5 cm


TVRDOĆA: tvrd dušek

KADA KUPITI DUŠEK OD HR (HLADNO LIVENE) PENE
Dušek koji osigurava tvrđi oslonac, a u isto vreme udoban. Ovde govorimo o dušecima velike otpornosti, ergonomskog kvaliteta koji su vrlo elastični. Sa spoljašnje strane su presvučeni idealnim tkaninama koje prate navedeni kvalitet ili ih eventualno poboljšavaju. Takav proizvod je nedeformišući i nakon dužeg korišćenja, ekstremno fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti i dobar je izolator. Idealan je za osobe koje spavaju na boku i kojima je noću često hladno. Obavezno se moraju koristiti u kombinaciji sa ortopedskim podnicama koje imaju mogućnost provetravanja. Ne preporučuje se osobama koje se više znoje tokom noći i ne sme se koristiti u prostorijama koje imaju povećanu vlažnost vazduha.


Dimenzija proizvoda
Širina 160.00 cm
Dubina 210.00 cm
Visina 20.00 cm
Težina 30.00 kg
Dodatne informacije
Za dušek veličine 180x100 cm
Zone 7
Boja Bela
Tip Pena
Materijal okvira Tkanina
Garancija 2 godine
Model orthoelastic
Po meri Ne
Periva presvlaka na 40°C
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 160x210x20
Ukupna težina paketa 30.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda DUŠEK
Dimenzija 160X210X20CM
Materijal izrade Dušek: 7-zonsko jezgro od profilirane HR pene visine 20 cm gustine 35kg/m2. Jezgro dušeka obavijeno je triko navlakom. Navlaka: Antibakterijska i antialergijska tkanina (100%PES vlakno) koja zadovoljava zahteve Öko-Tex Standarda 100, dvoslojna prošivena PES vatom (400g/m2) i retexom (30g/m2). Navlaka, skidiva i periva do 40°c, četvorostrani zatvarač. Koristiti isključivo na fleksibilnim podnicama koje imaju maksimalan razmak između letvica 4,5 cm.
Održavanje Usisavanjem i provetravanjem. Obavezno redovno okretanje dušeka.
Proizvođač HILDING ANDERS D.O.O.,
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga