Nedostupno
Kod
636044
Opis proizvoda...
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Vita fresh dušek po dm2

Dodajte u listu želja
Naruči u prodavnici
Ovaj proizvod potrebno je naručiti od proizvođača po specifikacijama kupca, uz uplatu akontacije. Prodaja je moguća samo u prodajnim centrima. Dodatne informacije o proizvodu, uzorcima i mogućnostima dobićete kod prodavca.
Dimenzija proizvoda
Težina 0.10 kg
Dodatne informacije
Tvrdoća Tvrdo
Boja Bela
Stil Moderno
Tip HR pena
Vrsta Pena
Materijal Tkanina
Materijal okvira Tkanina
Garancija 10 godina*
Za dušek veličine Po dm2
Periva presvlaka na 40°C
Po meri Da
Zone 7
Model Vita Fresh
Jedinica kom
Povećanje količine 1.000000
Ambalaža
Broj paketa 1
Ukupna težina paketa 0.10 kg
Opis proizvoda

JEZGRO: 7 zonska HR pena gustine 35kg/m2
PRESVLAKA: dvoslojna antibakterijska tkanina koja zadovoljava zahteve Öko-Tex Standard 100, prošivena silikonskim PES vlaknima i retexom, skidiva i periva do 40°C.


UKUPNA VISINA DUŠEKA: 23 cm


NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja sa max. razmakom između letvica do 4,5 cm


TVRDOĆA: tvrd dušek

KADA KUPITI DUŠEK OD HR (HLADNO LIVENE) PENE
Hladno livena pena ili HR pena je materijal na bazi poliuretana razvijen poslednjih godina, zahvaljujući inovacijama i poboljšanjima u tehnologiji proizvodnje pena. Zbog svojih izuzetnih svojstava hladna pena je brzo postala nezamenljiva u industriji dušeka.
Po svojoj unutrašnjoj strukturi hladna pena je izrazito elastična i trajno zadržava elastičnost. Poluotvoreni mehurići hladne pene odlično 'dišu' i omogućavaju izvrsnu cirkulaciju vazduha i vlage. Proizvodi se tzv. hladnim postupkom na bazi vode i ne sadrži nikakve štetne hemikalije. Odličnih je higijenskih i antialergijskih sosobina. Po svojim spoljašnjim fizičkim karakteristikama dušeci od hladne pene su čvrsti, ortopedski, otporni na ugibanja i deformacije, pružaju odličnu, ortopedsku potporu a površinski su udobni. Uz ostale dobre karakteristike hladna pena je materijal pogodan za površinsko oblikovanje pa je izrazito otporan na deformacije tokom upotrebe - ta svojstva hladne pene proizvođači koriste nudeći uvek nove kombinacije različitih površinskih profilacija kao i kombinacije različitih gustoća hladne pene. Na taj način povećavaju udobnost dušeka. Namenjen je dinamičnim osobama koje spavaju na boku. Za ove dušeke preporučujemo podnice sa ortopedskim letvicama, a takođe su zbog  svoje elastičnosti pogodni za podnice sa pomičnim uzglavljima ili uznožjima.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Kvaliteta Q I
Tip proizvoda DUŠEK
Dimenzija po dm 2
Materijal izrade Dušek: 7-zonsko jezgro od profilirane HR pene visine 20 cm gustine 35kg/m2. Jezgro dušeka obavijeno je triko navlakom. Navlaka: Antibakterijska i antialergijska tkanina (100%PES vlakno) koja zadovoljava zahteve Öko-Tex Standarda 100, dvoslojna prošivena PES vatom (400g/m2) i retexom (30g/m2). Navlaka, skidiva i periva do 40°c, četvorostrani zatvarač. Koristiti isključivo na fleksibilnim podnicama koje imaju maksimalan razmak između letvica 4,5 cm.
Održavanje Usisavanjem i provetravanjem. Obavezno redovno okretanje dušeka.
Proizvođač Hilding Anders d.o.o.,Hrvatska
Zemlja porekla EU
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu