Raspoloživo u web shopu
Kod
617835
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Vivax VCW-2002R usisivač

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 35.40 cm
Visina 52.00 cm
Dubina 34.00 cm
Težina 8.00 kg
Dodatne informacije
Povećanje količine 1.000000
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 8.00 kg
Opis proizvoda

VCW-2002R
Mokro i suvo usisavanje
Kapacitet za prašinu: Posuda 8 l
Snaga: 2000 W
Snaga usisavanja (voda): 2000 mm H20
Protok vazduha: 45 l/sec
Plastična cev
Plastična četka
Lako periv filter
360 stepeni točkići
Boja: Crvena


VIVAX usisivač sa posudom VCW-2002R je odličan usisivač u borbi protiv alergija i nečistoća u Vašem domu. Može se koristiti za suvi način usisavanja i mokri sa vodom zapremina posude je 8l. Snaga motora je 2000W, snaga usisavanja kada se koristi vodeni način je 2000 mm H2O dok je protok vazduha 45lt/sec. Ukoliko usisavate pomoću vode sva prašina i nečistoća se talože u njoj pa na taj način sprečavaju širenje grinja i finih čestica prašine.


Usisivač VIVAX VCW-2002R je crvene boje, a točkovi koji se okreću za 360° omogućavaju odličnu pokretljivost čak i u skučenim prostorima. Filter se lako skida i pere kako bi uvek radio sa maksimalnim kapacitetom. Po potrebi možete izvući cev i usisati teško dostupne uglove prostorije. Četka usisivača je dovoljno široka da usisa i najmanje čestice prašine, a za osetljive površine imate uzak nastavak kojim možete da usisate nameštaj, paučinu. Točkovi usisivača su lako pokretljivi i stabilni tako da nećete imati neprijatne situacije.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda USISIVAČ
Zemlja porekla Turska
Uvoznik KIM TEC DOO
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga