Raspoloživo u web shopu
Kod
644713
- +
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Wenger Resolution 10 600673 iPad futrola

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 28.00 cm
Visina 21.00 cm
Dubina 2.00 cm
Težina 0.30 kg
Dodatne informacije
Boja Crna
Dimenzije <13""
Proizvođač Wenger
Tip Sleeve
Jedinica kom
Brend WENGER
Ambalaža
Ukupna težina paketa 0.30 kg
Opis proizvoda

Namena: iPad
Veličina: 10"
Boja: Crna/Crvena
Masa: 0.3kg
Ipad futrola Resolution 10" je dizajnirana da zaštiti Ipad od ogrebotina. Zatvaranje ziperom. Dodatni "brzi" džep omogućava lak pristup stvarima koje su nam najčešće potrebne. Futrola sadrži ima dve ručke.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga