Raspoloživo u web shopu
Kod
g1westernzenduo
Grupisani proizvodi
Proizvodi u ponudi Količina
1 - Western Zen Duo dušek 90x200x32 cm 622356 622356
1 - Western Zen Duo dušek 90x200x32 cm 622356
37.999,00 din.
2 - Western Zen Duo dušek 160x200x32 cm 622357
62.999,00 din.
3 - Western Zen Duo dušek 180x200x32 cm 622358
69.999,00 din.
- +

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Western Zen Duo dušek

Dodajte u listu želja
Dodatne informacije
Online dostupnost Da
Opis proizvoda

JEZGRO: 7 zonsko džepičasto jezgro + Comfort pena (naddušek)


PRESVLAKA: Tencel* dvoslojna antialergijska i antibakterijska  presvlaka prošivena PES vatom i Comfort penom


UKUPNA VISINA DUŠEKA: 32 cm


NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja s max. razmakom između letvica do 4 cm ili punim pločama.


TVRDOĆA: tvrd dušek


Tencel* vlakna su sintetička vlakna na bazi celuloze (drveta) koja objedinjuju sva pozitivna svojstva svih do sada poznatih, kako prirodnih tako i sintetičkih vlakana. Ova vlakna odlikuje izuzetna mekoća i svilenkaski izgled, velika prozračnost, brza apsorpcija i transport vlage kao i čuvanje topline. Svojim svojstvima ne privlače bakterije i negativno deluju na njihov razvoj. Tencel tkanina uz izuzetan osećaj svežine, garantuje i vrhunska antibakterijska svojstva. 


KADA KUPITI DUŠEK SA DŽEPIČASTIM JEZGROM:
Takav dušek je namenjen osobama jače telesne konstitucije, koje se jače znoje tokom noći, a koji žive u toplijim zonama. Postoje razne vrste žičanih jezgara i razlikuju se po debljini žice i broju namotaja opruge. Kod dušeka džepičastog žičanog jezgra, tako zaštićene opruge predviđene su da traju duže i budu otpornije. Pokreću se nezavisno jedna od druge i na taj način daju osećaj veće udobnosti, naročito ako govorimo o dušecima za dve osobe, gde npr. ako se jedna osoba okreće, druga neće osetiti u tolikoj meri pomeranje. Takvi dušeci prilagođavaju se obliku tela i prate kičmu, sprečavajući grčeve, bol u leđima i umor. Idealan je za osobe koje spavaju na leđima i kojima je noću često vruće.


 

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.