locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Western Zen Duo dušek

Opis proizvoda
Cena dostave
Deklaracija
Prilozi i upustva
  • Dimenzija proizvoda
  • Dodatne informacije
  • Online dostupnost: Da
  • Ambalaža
Opis proizvoda

JEZGRO: 7 zonsko džepičasto jezgro + Comfort pena (naddušek)

PRESVLAKA: Tencel* dvoslojna antialergijska i antibakterijska  presvlaka prošivena PES vatom i Comfort penom

UKUPNA VISINA DUŠEKA: 32 cm

NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja s max. razmakom između letvica do 4 cm ili punim pločama.

TVRDOĆA: tvrd dušek

Tencel* vlakna su sintetička vlakna na bazi celuloze (drveta) koja objedinjuju sva pozitivna svojstva svih do sada poznatih, kako prirodnih tako i sintetičkih vlakana. Ova vlakna odlikuje izuzetna mekoća i svilenkaski izgled, velika prozračnost, brza apsorpcija i transport vlage kao i čuvanje topline. Svojim svojstvima ne privlače bakterije i negativno deluju na njihov razvoj. Tencel tkanina uz izuzetan osećaj svežine, garantuje i vrhunska antibakterijska svojstva. 

KADA KUPITI DUŠEK SA DŽEPIČASTIM JEZGROM:
Takav dušek je namenjen osobama jače telesne konstitucije, koje se jače znoje tokom noći, a koji žive u toplijim zonama. Postoje razne vrste žičanih jezgara i razlikuju se po debljini žice i broju namotaja opruge. Kod dušeka džepičastog žičanog jezgra, tako zaštićene opruge predviđene su da traju duže i budu otpornije. Pokreću se nezavisno jedna od druge i na taj način daju osećaj veće udobnosti, naročito ako govorimo o dušecima za dve osobe, gde npr. ako se jedna osoba okreće, druga neće osetiti u tolikoj meri pomeranje. Takvi dušeci prilagođavaju se obliku tela i prate kičmu, sprečavajući grčeve, bol u leđima i umor. Idealan je za osobe koje spavaju na leđima i kojima je noću često vruće.

 

Kod:
g1westernzenduo

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!