Nedostupno
Kod
625843
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Produžena garancija se ostvaruje isključivo online tj. registracijom na sajtu http://www.elpromotion.eu/rs/ Rok za registraciju je 30 dana od datuma kupovine. Važi za aparate kupljene do 30.6.2021.Telefon call centra za pomoć prilikom registracije 011/4250 050 ili na email claims@elpromotion.eu.
Extended guarantee icon
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Whirlpool WTNF 82O X H frižider kombinovani

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 60.00 cm
Visina 189.00 cm
Dubina 72.80 cm
Težina 77.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend WHIRLPOOL
Ambalaža
Ukupna težina paketa 77.00 kg
Opis proizvoda

Kapacitet frižidera: 234l
Kapacitet zamrzivača: 104l
Tehnologija 6.čulo – 6th Sense – senzori prilagođavaju nivo hlađenja uslovima  unutar frižidera i na taj način značajno smanjuju potrošnju energije. Inteligentna tehnologija se uz pomoć senzora neprestano prilagođava temperaturinim promenama, osećajući, prilagođavajući se i kontrolišući temperaturu kako bi se osigurali uslovi da Vaša hrana izgleda dobro i zadrži svježinu i ukus.
Total NoFrost – način hlađenja koji sprečava stvaranje leda kako u frižideru tako i u zamrzivaču pa samim tim ne morate vršiti periodična odmrzavanja, a hrana se u zamrzivaču međusobno ne lepi.
LED spot svetlo
3 staklene police u frižideru
1 fioka za voće i povrće
Fresh Box 0° – posebna fioka koja održava temperaturu između -1 i 2 °C idealnu za sveže meso i ribu.
Multiflow
3 fioke u zamrzivaču
Posuda za led
Alarm otvorenih vrata frižidera
Nivo buke: 40dB
Klimatski razred: SN-T
Energetski razred: A++
Inox

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda FRIŽIDER KOMBINOVANI
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga