Raspoloživo u web shopu
Kod
625197
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili Vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Toledo ležaljka sa točkićima

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

ležaljka sa točkićima
mogućnost nameštanja naslona u više položaja
dim.68×195×91 cm
masivno drvo akacije zaštićeno uljanim premazom
natur boja
max. nosivost 160 kg

 

Uputstvo za montažu preuzmite ovde

Dimenzija proizvoda
Širina 68.00 cm
Dubina 195.00 cm
Visina 91.00 cm
Težina 19.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Materijal Puno drvo
Stil Moderno
Vrsta Ležaljka
Obrada Mat
Boja Natur
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 200x65x10
Težina pak 1 (kg) 19.00
Ukupna težina paketa 19.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-1; SRPS EN 581-2; SRPS EN 1728; SRPS E
Tip proizvoda LEŽALJKA
Dimenzija 68x195x91 cm
Materijal izrade Konstrukcija ležaljke izrađena je od masivnog drveta. Ostali materijali: gurtne, metalna šipka, metalni mehanizam, vijci i čaure. Završna obrada: premaz za drvo.
Održavanje Najbolje što možete da učinite za svoj drveni nameštaj je da ga tretirate uljem odmah nakon što ga raspakujete i montirate. Iako je ovaj drveni nameštaj prethodno tretiran uljem, naša preporuka je da to učinite opet pre početka korišćenja, čim ga smestite u željeni prostor. Vodite računa pri izboru ulja za premazivanje koje će najbolje da zaštiti vaš drveni nameštaj. Pre redovnog premazivanja drveni nameštaj temeljno očistite. Možete da koristite kompresorski čistač i lagano da prođete svaki deo nameštaja. Time ćete osigurati čistu površinu i omogućiti ulju da lakše prodre u drvo.
Osim toga, uvek pratite uputstvo koje dobijete uz sredstvo za održavanje! Nameštaj od drveta mora biti potpuno suv pre nego što ga tretirate uljem.
Naša preporuka je da ga premažete uljem za drvo dva do tri puta tokom baštenske sezone i neposredno pre odlaganja baštenskog nameštaja preko zime.
Adekvatnim čuvanjem tokom zimskog perioda drvenom nameštaju produžićete vek trajanja. Drveni nameštaj ne biste smeli da držite u suvom i toplom prostoru jer takvi uslovi mogu da ga isuše.
Proizvođač HD Furniture Group Joint Stock Company,Vijetnam
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu