Blog

 1. Kako održavati travnjak leti?

  Kako održavati travnjak leti?

  Leto, period kada je potrebno posebno voditi računa o travnjaku u dvorištu. Znamo da briga o travnjaku tokom ovog perioda može biti pravi izazov – posebno kada je leto vruće i suvo. Zanima vas kako da negujete svoj travnjak tokom leta? Pripremili smo nekoliko saveta za vas, pa pogledajte članak!

  Pročitajte više
 2. Roštiljanje - zabava za celu porodicu

  Roštiljanje - zabava za celu porodicu

  U sezoni lepog vremena volimo da roštiljamo, pa nije ni čudno što baštenski roštilji uživaju nepokolebljivu popularnost, ne samo što omogućuju da provedete vreme na otvorenom, uživate u druženju, već i da jedete ukusna jela. Pitanje koje se često nameće jeste izbor roštilja, da li uzeti roštilj na ugalj ili električni?

  Pročitajte više
 3. Ideje i recepti za Uskrs

  Ideje i recepti za Uskrs

  Uskršnji praznici su uskoro tu. Praznik koji podstiče veselje i unosi dobru atmosferu u dom. Svi volimo da učestvujemo u zajedničkom porodičnom poduhvatu farbanja jaja i pokažemo svoju kreativnost drugima. Dom postaje oličenje radosti za praznike, a mi delimo sa vama par ideja.

  Pročitajte više
 4. Male tarase - velike mogućnosti!

  Male tarase - velike mogućnosti!

  Stiglo je proleće, donelo lepo vreme i još bolje raspoloženje. Ovo je period kada baš svi volimo da budemo kreativni i da ražmišljamo o ulepšavanju terasa. Najveći problem se javlja kada imamo terasu manjih dimenzija. Predstavljamo vam par saveta koje će vam biti od pomoći za uređenje male terase.

  Pročitajte više
 5. Uređenje doma sa hit bojom godine - Very Peri!

  Uređenje doma sa hit bojom godine - Very Peri!

  Američki Institut za boje Panton svake godine predlaže drugačiju boju, a koja će postati inspiracija za svet mode, stila, dizajna, projektovanja i enterijera. Izbor boje nikada nije slučajan, to je uvek odraz želja i raspoloženja ljudi širom sveta. U nastavku saznajte koja je hit boja 2022. godine.

  Pročitajte više
 6. Prolećno čišćenje doma

  Prolećno čišćenje doma

  Koliko dugo odlažete ono veliko, detaljno čišćenje? Kada svaku fioku i svaki ugao u kući pregledate, bacite nepotrebno, složite i osvežite? Tempo u kom živimo nameće nam da se pospremanje svede na ono osnovno – usisavanje, brisanje prašine, peglanje. Vreme je za detaljno prolećno čišćenje.

  Pročitajte više
 7. Boxspring kreveti za optimalnu udobnost

  Boxspring kreveti za optimalnu udobnost

  Najmoderniji tip kreveta stekao je popularnost "all in one" karakteristikom koja ga razlikuje od svih ostalih modela. Boxspring krevetima nisu potrebne podnice, oni se sastoje od drvenog okvira, odakle i potiče naziv "box", i dva dušeka sa opružnim ili džepičastim jezgrom. Izaberite pravu stvar za potporu tela prilikom spavanja.

  Pročitajte više
 8. Najbolja rešenja za ormar u hodniku

  Najbolja rešenja za ormar u hodniku

  Mnogi zaboravljaju da je hodnik prostorija koju prvu vidite nakon ulaska u dom, zato je važno da hodnik bude atraktivno uređen. Među elementima hodnika, ormar se značajno ističe i njegov izgled je važan. Pogledajte kako boja ormara može da promeni enterijer i koji je najbolji izbor.

  Pročitajte više
 9. Prednosti moderne ugaone sofe

  Prednosti moderne ugaone sofe

  Jedan od najvažnijih komada nameštaja u domu ima brojne funkcije, predstavljamo odlučujuće kriterijume za kupovinu ugaone sofe uz mini vodič kako treba tretirati sofu. Saznaj  6 koraka kako da dođeš do idealne sofe za svoj životni prostor u kome ćeš uživati sa ukućanima.

  Pročitajte više
 10. Bitno je čuti srcem

  Bitno je čuti srcem

  Emocije, sećanja i ljubav... Sve to obuhvata nova Emmezeta reklama snimljena u nameri da nas u ova izazovna i čudna vremena sve podseti da nikad ne prestanemo verovati u čaroliju, da mislimo na druge i pomognemo. Život je čudesan i ako osetimo i delujemo srcem možemo SVE!

  Pročitajte više