locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Vesti

Imamo dobitnika Instagram Giveaway: Porodična zabava

Instagrma Giveaway: Porodična zabava uspešno se završio 21.5.2023. Imali smo jako lep odaziv i pregršt zanimljivih komentara. Teško je bilo odlučiti se za pobednički komentar.

Objavljeno: 2023-05-25

Instagram Giveaway: Porodična zabava

Emmezeta i Ariete imaju najzanimljiviji Instagram Giveaway u maju. Uključi se i ti i reci nam kako se ti i tvoja porodica zabavljate. Koje su vam omiljene porodične aktivnsti i kako vreme provodite zajedno?

Objavljeno: 2023-05-15

Majska web only akcija do -30%!

Dok uživaš u odmoru na prvomajske praznike, zaviri u Emmezeta ponudu popusta do -30% za opremanje tvog doma! Iskoristi predah za 1. i 2. maj i upotpuni dom nameštajem, dekoracijom, posuđem, proizvodima uradi sma i slobodno vreme. Sve je na popustu!

Objavljeno: 2023-05-01

Uskršnja akcija web only do -15%!

Srećan Uskrs! Hristos vaskrse!

Uskršnji praznici su u znaku porodičnog okupljanja, gde svi uživamo u bogatoj trpezi i slavimo naš dom i kvalitetno provodimo vreme zajedno. Upravo zato Emmezeta ima specijalnu akciju za praznike na sav asortiman!

Objavljeno: 2023-04-16

Imamo dobitnika Instagram Giveaway: Emmezeta bašta

Instagrma Giveaway: Emmezeta bašta uspešno se završio 6.4.2023. Predhodnih dana uživali smo u prvoaprilskim šalama i dogodovštinama koje ste nam pisali. Lepo je kada mesec krene pozitivno i inspiriše nas na osmeh, koji želimo da traje tokom cele godine.

Objavljeno: 2023-04-11

Instagram Giveaway: Emmezeta bašta

Baci najbolju foru, zaljuljaj se u komforu!

Proleće je stiglo, Dan šale kuca na vrata...

Zato je pravo vreme za jedan Instagram giveaway da opremiš svoj prostor pod vedrim nebom. Emmezeta ponuda baštenskog nameštaja je velika, a baštenske ljuljaške predstavljaju pravu malu zabavu, dobrog dizajna, odlične su i za enterijer i eksterijer.

Objavljeno: 2023-03-31

Uz Emmezeta klub karticu: Besplatna dostava i montaža kuhinja po meri

BESPLATNA DOSTAVA I MONTAŽA važi za članice/članove Emmezeta kluba za drveni deo kuhinje minimalne vrednosti 235.000 dinara.*

Objavljeno: 2023-03-29

Drage dame Srećan 8. mart!

Svim damama želimo srećan 8. mart! Neka svaki dan bude baš kao danas, obuzet malim znakovima pažnje, koji ulepšavaju svakodnevnicu. U Emmezeti vas čeka malo iznenađenje.

Objavljeno: 2023-03-08

Imamo dobitnika Instagram Giveaway: Bosch i Emmezeta za zaljubljene

Nagradno takmičenje na Emmezeta Instagram profilu se završilo 14.2.2023.  Inspirisali ste nas divnim i kreativnim komentarima koje ste ostavljali na pitanje "Koji je tajni recept tvoje/vaše ljubavi." Jako je teško bilo odabrati pobednika.

Objavljeno: 2023-02-21

Instagram Giveaway: Bosch i Emmezeta za zaljubljene

Februar proslavljamo u znaku ljubavi! Zato su Emmezeta i Bosch u zajedničkoj saradnji pripremili giveaway za Dan zaljubljenih.

Podržimo i proslavimo ljubav zajedno na Emmezeta nalogu na Instagramu!

Objavljeno: 2023-02-07

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!