locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

R1/Predračuni

Kako mogu kupiti putem R1/Predračuna?

Popunite formular, na vaš email poslati ćemo vam predračun sa dodatnim uputama i našim kontaktima. Platiti možete u bilo kojoj poslovnici Fine, pošte ili internet bankarstvom. Ponuda iz predračuna vrijedi 3 dana i u tom roku roba vam je rezervirana. Ponuda za akcijske artikle može iznimno trajati kraće tj. do datuma isteka akcijePredračun za akcijske artikle izdaje se isključivo na prodajnim mjestima i putem online  Izrada predračuna putem telefona nije moguća.

Kako preuzimam robu?

Ako ste kupovali preko web shopa, možete odabrati opciju sa dostavom ili osobnim preuzimanjem (trenutačno usluga dostupna samo u Zagrebu) sustav vas tijekom kupovanja upoznaje sa svim raspoloživim opcijama, ako ste odabrali opciju predračun uz R1 nakon uplate molimo provjerite da li je uplata sjela na naš žiro račun, sa potvrdom o uplati dođite u dućan u roku 7 dana od izdavanja predračuna , na centralnoj blagajni dobiti ćete original dokumente i uputu o preuzimanju.

Želim platiti predračunom, ali želim i dostavu?

Dostava je moguća bilo gdje na području Hrvatske. Potrebno je u obrascu  naglasiti da želite dostavu, označite potrebne detalje i usluga će vam biti aktivirana - svakako ne zaboravite dostava i montaža plaćaju se u tom slučaju gotovinom direktno dostavljačima.

Ukoliko ste kupovali u web shopu cijena dostave sastavni je dio vaše košarice, pa tako i računa. Više o dostavi na

Dostavama i montažama

Mogu li kupovati online?

Naravno, kupovina je jednostavna. Klikom na zelenu košaricu koja se nalazi uz dostupne proizvode, punite svoja šoping kolica iz udobnosti svog doma. Plaćati možete pouzećem, e-bankingom ili karticama. Sustav web shopa vodi vas kroz potrebne korake vezane za odabir dostave, te načine plaćanja. Da bi mogli obaviti web kupovinu potrebno je obaviti registraciju.

Kupovao bih u web shopu, ali na firmu, mogu li dobiti R1 račun?

Naravno, potrebno je samo da u prostor za napomenu prilikom kompletiranja narudžbe upišete podatke potrebne za izradu R1 računa (Naziv, Adresa, OIB).

Želim kupovati online, ali zar baš moram biti registriran?

I za vas imamo riješenje, vi možete kupovati putem R1 računa ili predračuna. Popunite formular, na vaš email poslati ćemo vam predračun sa dodatnim uputama i našim kontaktima. Platiti možete u bilo kojoj poslovnici Fine, pošte ili internet bankarstvom. Ponuda iz predračuna vrijedi 3 dana i u tom roku roba vam je rezervirana. Ponuda za akcijske artikle može iznimno trajati kraće tj. do datuma isteka akcije. Predračun za akcijske artikle izdaje se isključivo na prodajnim mjestima.

 

 

 

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!