Nedostupno
Kod
g1aspearl
Grupisani proizvodi
Proizvodi u ponudi
Ne postoje mogućnosti za ovaj proizvod.

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Art of Sleeping Pearl dušek

Dodajte u listu želja
Dodatne informacije
Online dostupnost Da
Opis proizvoda

JEZGRO: 7 zonsko džepičasto jezgro, Hyper soft pena, PU pena, PES vata i tvrdo presovani filc


 


PRESVLAKA: dekorativna Rayon (100% viskoza) dvoslojna presvlaka (350gr.) koja zadovoljava zahteve Öeko-Tex Standarda 100. Presvlaka je prošivena PU penom (0,8 cm) i PES vatom (300gr.).


 


UKUPNA VISINA DUŠEKA: 29 cm


 


NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću prozvetravanja s max. razmakom između letvica do 4 cm ili punim pločama.


 


TVRDOĆA: srednje tvrd


 


KADA KUPITI DUŠEK SA DŽEPIČASTIM JEZGROM:

Takav dušek je namenjen osobama jače telesne konstitucije, koje se jače znoje tokom noći, a koji žive u toplijim zonama. Postoje razne vrste žičanih jezgara i razlikuju se po debljini žice i broju namotaja opruge. Kod dušeka džepičastog žičanog jezgra, tako zaštićene opruge predviđene su da traju duže i budu otpornije. Pokreću se nezavisno jedna od druge i na taj način daju osećaj veće udobnosti.


Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.