Nedostupno
Kod
21544186
Da biste ostvarili pravo na produženu garanciju neophodno je da prijavite uređaj na sajtu https://extwarranty.beko.com/?lang=sr-Latn-CS&ulk=251. Akcija važi samo za naznačene uređaje Beko.
Extended guarantee icon
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Beko HDCC 32200 X ugradna ploča

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Staklena nezavisna ugradna ploča sa kontrolnim dugmadima i 2 vitrokeramičke zone. Beko HDCC 32200 X ima 6 nivoa kuvanja, a indikatori preostale toplote pokazuju da površina zone kuvanja nije dovoljno hladna da bi smela da se dodirne. Model: HDCC 32200 X Kategorija: Nezavisna ugradna ploča Tip: Električni (staklo-keramika) Širina: 30 Materijal ploče: Staklo Vrsta kontrole i pozicija: Kontrolna dugmad sa prednje strane Konfiguracija grejača ploče: 2 vitrokeramičke zone Prednja zona: Ø140mm - 1200W Radiant Zadnja zona: Ø180mm - 1700W Radiant Kabl za struju: Da Broj nivoa kuvanja: 6 Indikator preostale toplote: Da Ukupna električna snaga (kW): 2,9 Dimenzije (Š x V x D) (cm): 28.8cm x 9.5cm x 5.1cm

Dimenzija proizvoda
Težina 8.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BEKO
Ambalaža
Ukupna težina paketa 8.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda PLOČA ZA KUVANJE
Proizvođač BEKO BALKANS D.O.O.,
Uvoznik BEKO BALKANS D.O.O.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga