Raspoloživo u web shopu
Kod
618776
- +
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Beko VCC 4520 WR usisivač

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 5.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BEKO
Ambalaža
Ukupna težina paketa 5.00 kg
Opis proizvoda

2000 W

  Alat za tapacir, četka za tvrde podloge od konjske dlake, rezervne kese: 1 komad papirna kesa; Crevo koje se okreće 360 stepeni; podešavanje snage na kućištu; horizontalni i vertikalni noseći položaj, horizontalni i vertikalni položaj skladištenja; platnena kesa za prašinu koja se pere; antibakterijski zaštićen kontejner za prašinu, HEPA filter na izlazu za vazduh, H12 klasa Hepa filtera, dužina kabla 6 m; multifunkcijski kalem za namotavanje kabla, prilagođavanje nastavka pomoću dugmeta

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga