Nedostupno
Samo je 0 preostao
Kod
21089554
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Philips HR1836/00 sokovnik

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Najviše soka. Najmanje gnjavaže. Kompaktan dizajn "sve u jednom" Sve što očekujete od sokovnika - brzo ceđenje soka, čišćenje u roku od 1 min - u kompaktnom dizajnu dvostruko manje veličine! Počastite se užitkom domaćeg soka svaki dan. Kompaktan sokovnik koji je uvek nadohvat ruke na kuhinjskoj radnoj površini Cedite sok direkno u čašu: Ovaj sokovnik omogućava vam upotrebu vlastitih čaša (maksimalne visine 12 cm). Stavite čašu direktno ispod integrisanog žljeba i spremni ste za sok. Iscedite do 1,5 l u jednom potezu. Tehnologija QuickClean omogućava jednostavno čišćenje sokovnika. Zahvaljujući glatkom situ QuickClean, integrisanom rezervoaru za pulpu i glatkim površinama, možete ga očistiti za jedan minut. Sva pulpa sakuplja se na jednom mestu radi lakog odlaganja. Providni rezervoar za pulpu omogućava jednostavan pregled količine pulpe. Mehanizam za zaustavljanje kapanja sprečava kapanje soka: žljeb za zaustav

Dimenzija proizvoda
Težina 17.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend PHILIPS DAP
Ambalaža
Ukupna težina paketa 17.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda KUHINJSKI UREĐAJ
Proizvođač MISON D.O.O.,
Uvoznik PIN COMPUTERS
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu