Raspoloživo u web shopu
Kod
636127
- +
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Biorytmic dušek 160x200x29cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 160.00 cm
Visina 29.00 cm
Dubina 200.00 cm
Težina 43.00 kg
Dodatne informacije
Tvrdoća Srednje tvrdo
Boja Bela
Stil Moderno
Tip Džepičasta jezgra
Vrsta Opruge
Materijal Tkanina
Materijal okvira Tkanina
Garancija 2 godine
Za dušek veličine 160x200 cm
Periva presvlaka nije periva
Po meri Ne
Zone Blok
Model COTTON ERGO MEMORY
Jedinica kom
Brend BIORITMYC
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 160x200x29
Ukupna težina paketa 43.00 kg
Opis proizvoda

JEZGRO: džepičasto jezgro obložena PU penom


PRESVLAKA: BYORITMIC* dvoslojna antialergijska i antibakterijska presvlaka koja zadovoljava zahteve Öko-Tex Standarda 100. Presvlaka je ispunjena PES vatom (300 g/m2) i retexom.


VISINA DUŠEKA: 29 cm


NAPOMENA: BYORITMIC* tkanina smanjuje nivo stresa, opušta, pospešuje komunikaciju unutar tela, koncentraciju i uopšte pozitivno utiče na organizam tokom spavanja. Obavezno se koristi sa gušćim elastičnim podnicama. Namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja sa max. razmakom između letvica do 4,5 cm


TVRDOĆA: srednje tvrd


KADA KUPITI DUŠEK SA DŽEPIČASTIM JEZGROM:
Takav dušek je namenjen osobama jače telesne konstitucije, koje se jače znoje tokom noći, a koji žive u toplijim zonama. Postoje razne vrste žičanih jezgara i razlikuju se po debljini žice i broju namotaja opruge. Kod dušeka džepičastog žičanog jezgra, tako zaštićene opruge predviđene su da traju duže i budu otpornije. Pokreću se nezavisno jedna od druge i na taj način daju osećaj veće udobnosti, naročito ako govorimo o dušecima za dve osobe, gde npr. ako se jedna osoba okreće, druga neće osetiti u tolikoj meri pomeranje. Takvi dušeci prilagođavaju se obliku tela i prate kičmu, sprečavajući grčeve, bol u leđima i umor. Idealan je za osobe koje spavaju na leđima i kojima je noću često vruće.

Tip proizvoda DUŠEK
Dimenzija 160x200x29 cm
Materijal izrade Jezgro: džepičasto jezgro visine 14cm, PU pena 25kg/m3 visine 2 I 4 cm, bočno ojačana sa 7 cm PU pene 25kg/m3, presovani filc. Presvlaka: BYORITMIC* dvoslojna antialergijska i antibakterijska presvlaka koja zadovoljava zahteve Öko-Tex Standarda 100. Presvlaka je ispunjena PES vatom (300 g/m2) i retexom. Ukupna visina dušeka 29 cm. Koristiti isključivo na fleksibilnim podnicama sa maksimalnim razmakom do 4,5 cm.Jezgra: džepičasta jezgra visine 14cm, PU pjena 25kg/m3 visine 2 I 4 cm, bočno ojačana sa 7 cm PU pjene 25kg/m3, prešani filc. Presvlaka: BYORITMIC* dvoslojna antialergijska i antibakterijska presvlaka koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex Standarda 100. Presvlaka je ispunjena PES vatom (300 g/m2) i retexom. Ukupna visina madraca 29 cm. Koristiti isključivo na flexibilnim podnicama s maksimalnim razmakom između letvica do 4,5 cm.Jezgro: džepičasto jezgro visine 14cm, PU pena 25kg/m3 visine 2 I 4 cm, bočno ojačana sa 7 cm PU pene 25kg/m3, presovani filc. Presvlaka: BYORITMIC* dvoslojna antialergijska i antibakterijska presvlaka koja zadovoljava zahteve Öko-Tex Standarda 100. Presvlaka je ispunjena PES vatom (300 g/m2) i retexom. Ukupna vis

Proizvođač P.D.JODDY DREAMS S.P.,BiH
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga