Nedostupno
Kod
638417
Opis proizvoda...
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Bosch PXY875KW1E ugradna ploča

Dodajte u listu želja
Naruči u prodavnici
Ovaj proizvod potrebno je naručiti od proizvođača po specifikacijama kupca, uz uplatu akontacije. Prodaja je moguća samo u prodajnim centrima. Dodatne informacije o proizvodu, uzorcima i mogućnostima dobićete kod prodavca.
Dimenzija proizvoda
Širina 81.60 cm
Visina 52.70 cm
Dubina 5.10 cm
Težina 18.90 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Boja Crna
Garancija 2 godine
Tip Indukcija
Završna obrada Staklokeramika
Širina 80 cm
Ambalaža
Ukupna težina paketa 18.90 kg
Opis proizvoda

Serie | 8 Indukciona ugradna ploča za kuvanje
80 cm Crna
PXY875KW1E


Indukciona ploča za kuvanje sa PerfectCook i PerfectFry senzorima: savršeni rezultati kuvanja zahvaljujući automatskoj kontroli temperature.
TFT-Touchdisplay ekran: jasan prikaz teksta i slika omogućava jednostavno upravljanje sa ekranom na dodir.
PerfectFry: pečena hrana dobija savršenu boju zahvaljujući senzornoj kontroli sa 5 nivoa jačine.
PerfectCook ready: sprečava prekomerno kuvanje i ključanje preciznom regulacijom temperature kuvanja - senzor je moguće dokupiti kao dodani pribor.
Assist: automatsko podešavanje idealnog nivoa snage i vremena kuvanja za mnoga jela.
Proširena FlexInduction zona: još više fleksibilnosti povezivanjem zona za kuvanje u jednu veliku zonu, koju možete još više povećati za velike šerpe.


Tehničke informacije


Profesionalna oprema:
FullTouch TFT ekran osetljiv na dodir omogućava nikad lakše upravljanje svim funkcijama ploče
PerfectCook senzor ready: sprečava prekomerno kuvanje i ključanje preciznom regulacijom temperature kuvanja - senzor je moguće dokupiti kao dodani pribor
PerfectFry senzor sa 5 temperaturnih postavki
MoveMode (3 nivoa)
Napredni automatski programi Bosch Assist
Automatski prenos podešavanja
Zone za kuvanje:
4 indukcione zone za kuvanje
Proširena FlexInduction zona
Zona za održavanje toplote
Zone za kuvanje: 1 x Ø 400 mm x 230 mm, 3.3 kW (maks. snaga 3.7 kW) ali 2 x Ø 200 mm, 2.2 kW (maks. snaga 3.7 kW); 1 x Ø 400 mm x 230 mm, 3.3 kW (maks. snaga 3.7 kW) ali 2 x Ø 200 mm, 2.2 kW (maks. snaga 3.7 kW)


Dizajn:
Brušena ivica, dve ukrasne letvice sa strane


Komfor:
Podešavanje snage: 17 stepena
ReStart funkcija
Elektronski programski sat sa funkcijom isključivanja i podsetnikom za svaku ploču za kuvanje
Merač vremena kuvanja
Prikazivanje potrošnje energije
Kontrola aspiratora na ploči za kuvanje (sa odgovarajućim aspiratorom)


Brzina:
PowerBoost funkcija za sve ploče za kuvanje
PanBoost - PowerBoost funkcija za tiganj


Okolina+bezbednost:
Digitalni dvostepeni indikator preostale toplote za svaku ploču za kuvanje
Glavni prekidač
Registrovanje veličine dna posude
PowerManagement funkcija
Sigurnosno isključivanje
Sigurnosna brava koja štiti decu
Zaštita od brisanja


Dimenzije:
Dimenzije (VxŠxD): 51 x 816 x 527 mm
Ugradne dimenzije (VxŠxD): 51 mm x 750 mm x 490 mm
Min. debljina pulta: 30 mm
Priključni kabl: 1,1 m
Priključna snaga: 7,4 kW
Uključuje i kabl


Glavne karakteristike


Pogodnost


Neograničena fleksibilnost, jedan rezultat: savršenstvo.
Svoju ploču za kuvanje možete da koristite kao regularnu indukcionu ploču sa četiri odvojene zone za kuvanje ili da je povežete kako biste kreirali dve velike, neprekidne zone sa funkcijom FlexInduction. To stvara dodatni prostor za postavljanje posuđa, bez obzira na veličinu ili oblik – na koji god način da želite. Zahvaljujući proširenoj FlexInduction zoni, čak i naročito velike šerpe i tiganji prečnika 30 cm će imati dovoljno prostora između plehova za pečenje dužine 40 cm i dodataka.


Automatski prenos podešavanja
Nivoi temperature ne treba da se podešavaju jedan po jedan kada premeštate šerpu sa jedne oblasti na drugu dok kuvate, tako da nije potrebno da isključujete neiskorišćene zone za kuvanje. Kada uklonite šerpu sa zone za kuvanje one će se automatski deaktivirati na pločama sa TFT ekranom osetljivim na dodir ili sa produženom zonom FlexInduction. Pararelno sa tim, nova zona za kuvanje preuzima stara podešavanja kao što su stepeni snage i vreme - jednim pritiskom na dugme podešavanja su potvrđena.


Performanse


Postoje brojni načini pripreme savršenog odreska. Evo prečice.
Idealna temperatura je ključna za prženje. Ako je prevelika, čak i najbolji odrezak će se ispržiti suviše brzo ili zagoreti. Bez obzira na to kako volite da ga jedete – slabo, srednje ili dobro pečeno – prženje mesa sada ne može da bude jednostavnije. Senzor PerfectFry neprekidno reguliše temperaturu tokom prženja i po potrebi ih precizno podešava.


TFT ekran osetljiv na dodir
Razvili smo TFT ekran osetljiv na dodir tako da se lako možete kretati kroz meni ili upravljali radi izbora dodatnih funkcija i njihovu aktivaciju, a da bude jednostavno. Tekst je jasan i lako razumljiv, a integrisane slike olakšavaju brzu navigaciju - čak i kada je žurba.


Podignite vaše kuvanje na potpuno novi nivo.
Dodatna snaga: poboljšana funkcija PowerBoost naših indukcionih ploča daje još više snage za brže kuvanje. Sada, na primer, 2 litre vode može proključati skoro tri puta brže nego na običnim staklokeramičkim pločama.


MoveMode FlexZone
MoveMode čini kuvanje potpuno intiutivnim i udobnim. Ranije ste kuvali supu na nivou 9, krčkali na nivou 5, a zatim na nivou 1, dok ste sami podešavali temperature na regularnoj ploči. Sada FlexInduction zone sa funkcijom MoveMode rade posao za vas. Aktiviranje funkcije MoveMode deli FlexZone na tri različite oblasti sa unapred podešenim stepenima snage, 1., 5 i 9.


PanBoost
PanBoost zagreva tiganje i šerpe još brže - bez brige o oštećenju od prevelike toplote. Pomoću korisničkog interfejsa možete lako da izaberete funkciju PanBoost. Tiganj je spreman za pečenje u roku od 30 sekundi.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda UGRADNA PLOČA
Zemlja porekla ES
Uvoznik BSH KUCNI APARATI DOO
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga