Raspoloživo u web shopu
Kod
631600
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Bosch TR2000 21 B bojler

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 23.60 cm
Visina 47.20 cm
Dubina 12.40 cm
Težina 3.30 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BOSCH
Ambalaža
Ukupna težina paketa 3.30 kg
Opis proizvoda

Tip: Protočni
Način montaže: Vertikalno
Radni pritisak: 10 bara
Vrste grejača: Električni (potopljen u vodi)


Ostale karakteristike:
Hidraulično vođenje, elektronski zaliveni grejači 21 kW; Režim eco (2/3) i full (3/3) snage, sigurnosni temperaturni graničnik, IP 25 zaštita; Lako održavanje, manja porošnja do 20 %; Kompaktnih dimenzija, moguća ugradnja u kuhinjske elemente; Nema ugradnje sigurnosnih ventila, nema održavanja; Manja potrošnja u odnosu na akumulacione bojlere; Radi pod pritiskom; Hladna voda ulazi kroz cev za dovod hladne vode i prolazi kroz venture; Cev sa zadnje strane toplotnog bloka uređaja; U zavisnosti od protoka, uređaj radi u režimu 1 ili režumu 2; Voda se zagreva prolaskom kroz plastični toplotni blok sa 3 elektro grejača; Jačina struje: 32 A; Hidraulični priključci ½ “


Snaga: 21 kW

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga