Raspoloživo u web shopu
Kod
22342472
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Braun 7893s W&D brijač

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 1.10 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BRAUN
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.10 kg
Opis proizvoda

Braun 7893s W&D brijač
Pametni brijač koji očitava i prilagodjava se vašoj bradi.
Braun Sonic tehnologija očitava i prilagođava se vašoj bradi. Brijač očitava gustinu vaše brade i obezbeđuje dodatnu snagu gde je potrebno.
5 načina brijanja od Sensitive do Turbo –personalizujte brijanje vašem tipu kože 4 specijalna dela brijača jednim potezom rade ono što drugi rade iz dva – manje poteza i manje iritacije kože
Dolazi sa: Braun Serije 7 premium brijač, torbica za putovanja, četkica za čišćenje i punjač sa automatskim prilagođavanjem (100-240 V)

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda HIGIJENA I NEGA
Proizvođač NELT CO DOO,
Zemlja porekla CHN
Uvoznik NELT CO DOO
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga