Nedostupno
Kod
631852
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Braun IPL PL3011 epilator

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 0.70 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BRAUN
Ambalaža
Ukupna težina paketa 0.70 kg
Opis proizvoda

Boja: Bela/Ljubičasta
Tip: IPL


Funkcije:              
SensoAdapt, senzor koji se prilagođava boji kože i time automatski prilagođava jačinu svetlosti
Brzi IPL tretman: brzi tretman pogodan za velike delove tela (noge ili ruke), koji mogu biti tretirani za samo 9 minuta


Karakteristike: 
Klinički testiran aparat: bezbedan i efikasan za kućnu upotrebu
Podešavanje tretmana: normalan, nežan i ekstra nežan način rada
Kompaktan dizajn, 15% manji i 25% lakši od prethodne Slick Expert 3 serije.
300.000 impulsa


Oprema:             
Torbica za odlaganje aparata.
U pakovanju se dobija i Venus Smooth brijač


Najbezbedniji IPL zahvaljujući SensoAdaptTM tehnologiji.
Niko od nas nema istu, ujednačenu boju kože na svim delovima tela, pa senzor SensoAdaptTM (sa UV zaštitom) kontinuirano očitava nijansu kože i prilagođava intenzitet bljesaka za najbezbednije i najefikasnije trajno uklanjanje vidljivih dlačica. Istu tehnologiju koriste Cyden uređaji.


Najbezbedniji IPL zahvaljujući SensoAdaptTM tehnologiji.
Niko od nas nema istu, ujednačenu boju kože na svim delovima tela, pa senzor SensoAdaptTM (sa UV zaštitom) kontinuirano očitava nijansu kože i prilagođava intenzitet bljesaka za najbezbednije i najefikasnije trajno uklanjanje vidljivih dlačica. Istu tehnologiju koriste Cyden uređaji.


2x brži nego ranije.
Potrebno vam je samo 9 minuta za tretman pri najnižem nivou energije. Funkcija “klizanja” oslobađa više bljesaka za brži tretman, dok funkcija “prislanjanja” omogućuje precizniji način rada i prikladnija je manjim i osetljivim regijama.


Precizan i nežan za vašu kožu.
Nastavak za preciznost je pogodan za manje površine kao što su lice, bikini linija ili pazuh. Ima dva režima rada, sa podešavanjima idealnim za početne tretmane.


300,000 bljesaka. 3 nivoa intenziteta.
300,000 bljesaka (+20% višeod prethodnog Silk•expert 3) dovoljni su za 16 godina tretmana. 3 nivoa intenziteta osiguravaju prikladan intenzitet svetlosti za vašu nijansu kože.


Planirajte i pratite vaše tretmane.
Aplikacija Braun Silk•expert Pro pomaže vam da pratite tretmane i ostvareni napredak kako bi ste postigli savršene razultate. Takođe pokazuje kako funkcioniše senzor SensoAdaptTM.


Da li je uklanjanje dlačica IPL metodom prikladno za vas?
Uređaj Braun Silk-expert IPL je najefikasniji na svetlim do srednje tamnim nijansama kože sa dlačicama u rasponu od prirodno svetlih do tamnosmeđih ili crnih.
Uređaj je najmanje efikasan na izuzetno svetlim, crvenim, sivim ili belim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svetlost.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga