Raspoloživo u web shopu
Kod
624834
- +
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Brother RH137 šivaća mašina

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 7.30 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BROTHER
Ambalaža
Ukupna težina paketa 7.30 kg
Opis proizvoda

 

Brother mašine imaju zajednički moderan dizajn, funkcionalnost i izrazitu jednostavnost upotrebe. Ove mašine će Vam pružiti inspiraciju u stvaranju!Karakteristike mašine:-37 operacija šivenja-cik-cak i ravanbod-overlok bod-povratni štep-dekorativni bodovi-bod za skriveni porub-bodovi za rastegljive materijale-podesiva napetost konca

-automatska rupica-automatski uvlakač konca-prozor za jasniji pregled bodova-podesivaširina i dužina boda-rukavna površinaŠirok spektar priloženih stopica:-univerzalnastopica-stopica za rajsferšlus-stopica za rupice-stopica za prišivanje dugmadi-stopica za slepi bod-pakovanje igala-dvoiglovka-šrafciger-špulne-stalak za dodatni kalem konca-navlakaGarancija: 4 godine

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga