Nedostupno
Kod
618885
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Denver DCH-640 dron

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 64.00 cm
Visina 20.00 cm
Dubina 64.00 cm
Težina 0.59 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend DENVER
Ambalaža
Ukupna težina paketa 0.59 kg
Opis proizvoda

Denver DCH-640 je pametni dron po razumnoj ceni. Možete uživati u punoj akrobatskoj zabavi i iskoristiti ga za snimanje video zapisa u HD kvalitetu. Ako tražite pristupačni kvadopter, kako biste naučili kako leteti i doživeti svet po prvi put iz pogleda ptičje perspektive, onda je ovaj model odličan izbor. Možete ga koristiti za letenje na otvorenom i čak u vec´im zatvorenim prostorijama.

Stabilizovani bespilotni let sa DENVER DCH-640

Ovaj drone uključuje specijalnu žiroskopsku funkciju, koja pomaže stabilizirati dron tokom leta. Sa njim možete birati između dve brzine - brzo i sporo. Na potpuno napunjenoj bateriji od 2000mAh, Denverov dron c´e trajati 8 do 10 minuta, što je standardno vreme. Potom naknadno punjenje traje oko četiri sata. Sa daljinskim upravljačem od 2,4 GHz koji zahteva šest AA baterija za rad, možete kontrolisati dron na udaljenosti od 40 do 60 m. Da bi olakšao orijentaciju, dron uključuje nekoliko svetla,tako da je savr&sc

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga