Raspoloživo u web shopu
Kod
73111
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Dubai stolica 73x54x96cm bež

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 73.00 cm
Visina 96.00 cm
Dubina 54.00 cm
Težina 4.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod je montiran
Vrsta Stolice
Boja Bež
Tip Klasičan
Materijal Metal
Stil Moderno
Obrada Visoki sjaj
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 73x54x96
Težina pak 1 (kg) 4.00
Ukupna težina paketa 4.00 kg
Opis proizvoda

bež texilen
pojačani texilen 2x1
metalna konstrukcija tamno sive (antracit) boje
mogućnost slaganje jedne stolice na drugu
max nosivost do 110 kg


Uputstva za montažu ovog proizvoda pronađite ovde.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-2
Tip proizvoda STOLICA
Dimenzija 73x54x96 cm
Materijal izrade Čelične, savijene, lakirane cevi 42x14 mm i 25x15 mm, debljine 0,75 mm,i prečnika D24 mm, debljine 0,8 mm; spojni vijci sa maticama, plastični i metalni delovi, mrežasta tkanina - texilen (100% poliester). Proizvod je u skladu sa evropskim sigurnosnim normama EN 581.
Održavanje Nameštaj od texilena i metalne konstrukcije čisti se pomoću vode i blagog sapuna. Može se čistiti pomoću creva za vodu ili kompresorskog perača (miniwash). Potrebno je jednostavno pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu s nameštaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Preporučljivo je ostaviti nameštaj da se u potpunosti osuši prirodnim putem. Na metalnu strukturu preporučljivo je naneti zaštitno sredstvo (najmanje jedanput godišnje) namenjeno pojačavanju sjaja i vodootpornosti (kako bi se izbegla pojava rđe).
Zemlja porekla NRK
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga