Nedostupno
Kod
628833
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Dyson V10 ABSOLUTE usisivač

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 25.60 cm
Visina 126.60 cm
Dubina 25.00 cm
Težina 5.98 kg
Dodatne informacije
Proizvođač Dyson
Opcije Bez kese
Vrsta Baterijski
Boja Crna
Garancija 2 godine
Jedinica kom
Brend DYSON
Ambalaža
Ukupna težina paketa 5.98 kg
Opis proizvoda

Najsnažniji usisivač bez kabla.Vreme rada do 60 minuta kada se koristi alat koji nije motorizovan. Tehnologija ciklona: 14 koncentričnih ciklona. Filtracija: Napredna filtracija celog stroja     Lagan i raznovrstan, za čišc´enje kroz kuc´u. Okidač za trenutno oslobađanje znači da se napajanje baterije koristi samo dok se čisti. Potrebno je punjenje najmanje 3,5 sata pre prve upotrebe. Do 40 minuta bezbedne energije sa glavom za čišc´enje mekog valjka (u usisnom režimu I). Dizajniran da pokupi i veliki otpad i finu prašinu. Glava obrtnog momenta - naš najmoc´niji još do 20 minuta bezbedne energije (u usisnom režimu II).Pokrec´e ga Dyson digitalni motor V10 i dizajniran je da pokupi prljavštinu i finu prašinu sa tvrdih podova i tepiha. Brzo se transformiše u ručni vakuum, da se očisti svuda oko kuc´e i automobila

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga