Raspoloživo u web shopu
Kod
648641
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Eden klupa sa prostorom za odlaganje 140x60x84 cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 140.00 cm
Visina 84.00 cm
Dubina 60.00 cm
Težina 16.10 kg
Dodatne informacije
Montaža Jednostavno sklapanje
Materijal Plastika
Stil Moderno
Obrada Mat
Vrsta Klupa
Tip Klasičan
Boja Crna
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 132,5x75x18,5
Ukupna težina paketa 16.10 kg
Opis proizvoda

crna (antracit) plastika
svetlo sivo sjedište
prostor za odlaganje 265 litara
plastika sa Uv zaštitom

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda KLUPA
Dimenzija 140x60x84 cm
Materijal izrade Otpresak polipropilena (7 mm flat), plastični čepovi, plastični set za montažu. Proizvod je testiran prema evropskim sigurnosnim normama EN581-1:2006 i EN581-2:2015 u laboratoriji TUV Rheinland LGA Products GmbH, Nurnberg, Nemačka, prema izveštaju broj S 60110125 od 15.04.2016. Nosivost prostora za odlaganje do 35 kg, nosivost sedišta do 350 kg.
Održavanje Plastični nameštaj zahteva vrlo mali, neznatan napor oko čišćenja i održavanja. Potrebno je jednostavno oprati nameštaj čistom vodom i ostaviti ga na vazduhu da se osuši. Ukoliko se radi o nekoj jačoj mrlji, može se upotrebiti neko blaže abrazivno sredstvo kako bi se mrlja očistila. U slučaju pojave buđi, preporučuje se upotreba kombinacije 1 šolja izbeljivača, 2 šolje deterdženta i 4 litra vode. Ovakvu kombinaciju potrebno je dobro izmešati i poprskati po površini artikla. Tako natopljeno treba da odstoji bar 30 minuta i nakon toga površinu izribati i isprati čistom vodom. Osušiti do kraja. Isti način održavanja odnosi se i na jastuke.
Proizvođač KETER HUNGARY LTD.,Mađarska
Zemlja porekla IZRAEL
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu
Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!