Nedostupno
Samo je 0 preostao
Kod
22567327
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili Vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Elica Marie osveživač vazduha

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Elikini strucnjaci za tretiranje vazduha su stvorili Marie. Inovativan I atraktivno dizajniran osvezivac prostorija koji neutralize mirise u kuhinji I prirodno osvezava vas dom.

Marie osvezivac vazduha sa hladnom tehnologijom izbegava pregrevanja kako bi obezbedio bezbednu I prakticnu primenu. Da biste aktivirali Marie samo ubacite kapsulu I ukljucite difuzor dodirom na logo ili pomocu daljinskog upravljaca. Vazduh se prenosi kroz kapsulu I siri zivotnom sredinom.

Dimenzija proizvoda
Širina 48.00 cm
Dubina 65.00 cm
Visina 98.00 cm
Težina 58.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend ELICA
Ambalaža
Ukupna težina paketa 58.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.