Raspoloživo u web shopu
Kod
624831
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Elna 240 EXPLORE šivaća mašina

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 5.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend ELMA
Ambalaža
Ukupna težina paketa 5.00 kg
Opis proizvoda

Elna explore 240 nudi mnogo za relativno malo novca.
Ova mašina za šivenje je dizajnirana za moderne, elastične i tanke materijale, ali i za jače materijale s obzirom da poseduje jaku ubodnu moć.
Ima vrlo jednostavan izbor operacija za šivenje, podesivu dužinu i širinu boda, tako da Vam omogućava rad na svim vrstama materijala.
Uz automatsku izradu rupice za dugme, podesiv pritisak stopala, veliki broj operacija za šivenje Vi ćete se bezbrižno osećati dok budete uživali u šivenju i ostvarivali željene rezultate.


Jednostavna upotreba
Mogućost rada na svim materijalima
25 operacija švenja (osnovni i strečbodovi)
Automatska izrada rupice za dugme
Podesiva dužna boda do 4mm
Podesiva šrina boda do 5mm
Podesiv pritisak stopice
Automatsko uvlačnje konca u iglu
Mogućost isključvanja transportera

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga