Raspoloživo u web shopu
Kod
21893559
- +
Registracijom na www.hoover.rs (u roku od 30 dana od datuma kupovine), garancija ovog aparata se produžava sa 2 na 5 godina. Akcija traje od 1.10.2020. do 31.3.2021.
Extended guarantee icon
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Hoover ST71 usisivač

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Usisivač HOOVER Snaga motora 700 W Airvolution + Compaction ciklonska tehnologija visoke efikasnosti - bez kese - jednostavno pražnjenje posude LED display Posude za prašinu do 10 l sa srebrnim jonima Perivi Hepa filter ispred motora Perivi izlazni mikrofilter Regulacija snage Teleskopska produžna cev Miniturbo četka sa srebrnim jonima, četka za tvrde podove i parket, Easy Parquet četka Meki točkići sa rotacijom od 360° A klasa potrošnja el. enrgije i emisije prašine 75 dB nivo buke Radijus: 13 m

Dimenzija proizvoda
Širina 53.40 cm
Visina 38.40 cm
Dubina 30.70 cm
Težina 6.60 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend CANDY
Ambalaža
Ukupna težina paketa 6.60 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda ČIŠĆENJE
Proizvođač CANDY HOOVER D.O.O.,
Uvoznik CANDY HOOVER D.O.O.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga