Nedostupno
Samo je 0 preostao
Kod
73081
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Jojoba Therapy dušek 180x190xc27 cm

Dodajte u listu želja
novo
po porudžbini
Ovaj proizvod potrebno je poručiti od proizvođača. Molimo vas da u centrima uplatite akontaciju u iznosu 20% od cene. Odmah ćemo vas informisati o roku isporuke, načinu preuzimanja ili dogovoriti moguću dostavu.
Opis proizvoda

JEZGRO: Žičano jezgro dušeka, obloženo filcom i 7-zonskom Flexy penom, bočna ojačanja od PU pene.

Presvlaka: Jojoba antibakterijska dvoslojna tkanina prošivena PES vatom i retexom, skida se i pere na temperaturi do 60°c.

Ukupna visina dušeka: 27cm

Jojoba ulje pomaže zaštiti, nezi kože i optimalnoj hidrataciji. Pozitivno utiče na smanjivanje celulita i lepši izgled kože.

 

KADA KUPITI DUŠEK SA ŽIČANIM JEZGROM Ovakav dušek namenjen je osobama jače telesne konstitucije, koje se pojačano znoje tokom noći. Postoji više vrsta žičanog jezgra koja se razlikuju po debljini žice i broju namotaja opruge. Dušeci od žičanog jezgra postoje i u verziji džepičastog žičanog jezgra. U ovom slučaju opruge su žaštićene, otpornije i duže traju. Pokreću se nezavisno jedna od druge i na taj nači

Dimenzija proizvoda
Širina 180.00 cm
Dubina 190.00 cm
Visina 27.00 cm
Težina 38.01 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Materijal Tkanina
Periva presvlaka na 60°C
Tip Bonell jezgra
Po meri Ne
Stil Moderno
Obrada Mat
Boja Bela
Zone 7
Garancija 2 godine
Jedinica kom
Brend JOJOBA THERAPY
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 180X190X27
Težina pak 1 (kg) 38.01
Ukupna težina paketa 38.01 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.