locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Ponuda važi od 1.6. do 30.6.2024. Važi samo uz Emmezeta klub karticu. Proizvode nije moguće rezervisati. Popust se ne sabira sa drugim popustima/akcijama.

Garniture za sedenje i dnevni boravci, izbor

 

Kreveti, dušeci i jastuci za spavanje, izbor iz ponude

Ostali nameštaj, izbor

Police i nameštaj za kancelarije, izbor

Artikli za uređenje , izbor

od 2.5. do 31.5.2024.

Baštenske kućice

 

Laminati i vinili

Bela tehnika, izbor

Bela tehnika, izbor

Bela tehnika, izbor

 

Frižideri i zamrzivači, izbor

Bela tehnika i usisivači, izbor

 

Bela tehnika, izbor

Mali kućni aparati izbor

 

Aparati za kafu, izbor

Aparati za negu, izbor

Saundbarovi, izbor

Aparati za negu, izbor

Aparati za kafu, izbor

Mali kućni aparati izbor

 

1Ponuda važi od 1.1. do 31.1.2024. Važi samo uz Emmezeta klub karticu. Proizvode nije moguće rezervisati. Popust se ne sabira sa drugim popustima/akcijama.

Postanite član Emmezeta kluba i koristite pogodnosti online!

Da biste postali novi član i ostvarivali uštede iz klub ponude potrebno je da otvorite profil i registrujete se. Unutar profila u sekciji Emmezeta klub popunite kratki formular i za par sekundi ćete postati punopravni član. Vaš profil će biti odmah spreman za kupovinu proizvoda po ekskluzivnim klub cenama, kao i za skupljanje bodova.

Ako ste dugogodišnji član kluba, ali do sada niste kupovali online, Vašu karticu je potrebno da nakon registracije povežete sa profilom. Pripremite broj Vaše Emmezeta klub kartice i bilo koji račun iz kupovine u Emmezeta centrima. Dovoljan je jedan klik i Vaša povoljna online kupovina može da počne.

Kako do starog računa koji je potreban za povezivanje? Kako se registrovati? Ako su Vam potrebni odgovori na ova ili neka druga pitanja ili želite da saznate više o članstvu u Emmezeta klubu kliknite ovde.

Skupljajte bodove i štedite tokom celog meseca! Više informacija o načinu prikupljanja bodova i pogodnostima koje bodovi donose saznajte ovde.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!