Raspoloživo u web shopu
Kod
73112
- +

Baštenska ljuljaška bež boje

web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.

Baštenska ljuljaška bež boje

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Ljuljaška Sunrise 278x154x186cm bež

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 278.00 cm
Visina 186.00 cm
Dubina 154.00 cm
Težina 42.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Materijal izrade Metal
Stil Moderno
Materijal Metal
Obrada Mat
Tip Klasičan
Vrsta Ljuljaška
Boja Bež
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 206x63x20
Težina pak 1 (kg) 42.00
Ukupna težina paketa 42.00 kg
Opis proizvoda

za 3 osobe
metalna konstrukcija tamno sive boje
bež tkanina na jastucima i krovu
bočne stranice pojačani bež teksilen
maksimalna nosivost do 240 kg


*Preporučuje se korišćenje ljuljaške uz maksimalan oprez i pažnju!
Nikako ne koristiti ljuljašku na način koji bi mogao dovesti do povređivanja Vas i osoba u Vašem okruženju. Ova ljuljaška nije namenjena za jako ljuljanje, odbacivanje prilikom ljuljanja i sl!
Preporučljivo je samo lagano njihanje!
Voditi računa o postavljanju ljuljaške na ravnu, čvrstu podlogu. Podloga nikako ne sme da bude klizava!


Uputstvo za montažu preuzmite ovde

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Normativ kvaliteta SRPS EN 1728 SRPS EN 581-1 SRPS EN 581-2
Tip proizvoda LJULJAŠKA
Dimenzija 278x154x186 cm
Materijal izrade Noseća konstrukcija izrađena je od metalnih cevastih profila, sa stranama i krovom od tekstilne tkanine. Korpa ljuljaške izrađena je od metalnih cevastih profila. Jastuk naslon i deo za sedenje izrađeni su od sintetike penaste, reteks platna i tekstilne tkanine. Pomoćni materijali: osnovica za vešanje opruge,opruga,nitne podloške,gumene kape,šetajuće PVC stope i brezoni sa navrtkama. Završna obrada za metal.||Islovi kvaliteta|Ocena usaglašenosti:|Ispunjava
Održavanje Nameštaj sa metalnom konstrukcijom čisti se pomoću vode i blagog sapuna. Potrebno je jednostavno ukloniti jastuke sa nameštaja i pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu s nameštaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Osušiti prirodnim putem. Na metalnu strukturu preporučljivo je naneti zaštitno sredstvo (najmanje jednom godišnje kako bi se sprečila pojava rđe). Jastuke od poliestera je potrebno ukloniti sa nameštaja pre njihovog čišćenja. Mrlje ukloniti pomoću sunđera, blagog sapuna i vode. Kako bi izbegli eventualno stvaranje buđi, potrebno je jastuke u potpunosti osušiti pre upotrebe ili odlaganja. Neke vrste poliestera su same po sebi otporne na buđ, ukoliko i inače u svom prostoru imate problema sa buđi, preporuka je koristiti kombinaciju: 1 šoljica izbeljivača, 2 šoljice deterdženta i 4L vode za čišćenje. Kombinaciju je potrebno dobro izmešati i poprskati po celom jastuku. Tako natopljeno treba da odstoji bar 30min., nakon toga jastuk izribati i isprati čistom vodom. Osušiti. Prilikom odlaganja jastuka (van sezone) ne umotavati jastuk folijom- sprečava jastuku provetravanje pa može doći do stvaranja buđi.
Zemlja porekla NRK
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu
Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!