Raspoloživo u web shopu
Kod
602399
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Malta sto 205 cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 205.00 cm
Visina 74.00 cm
Dubina 90.00 cm
Težina 33.50 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Materijal Metal
Stil Moderno
Obrada Mat
Vrsta Sto
Tip Klasičan
Boja Crna
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 208X9X93
Težina pak 1 (kg) 33.50
Ukupna težina paketa 33.50 kg
Opis proizvoda

aluminijumska konstrukcija (okvir i noge) lakirano mat crnom bojom
crne polywood letvice na površini stola


Uputstvo za montažu preuzmite OVDE

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-1; SRPS EN 581-3; SRPS EN 1730; SRPS E
Tip proizvoda STO
Dimenzija 205x90x74 cm
Materijal izrade Konstrukcija stola izdrađena je od metalnih cevastih profila, ploča stola je od HDPE plastičnih elemenata. Ostali materijali: PVC stopice, vijci za drvo, imbus vijci i platne. Završna obrada za metal.
Održavanje Nameštaj sa metalnom konstrukcijom i polywood-om čisti se pomoću vode i blagog sapuna. Može se čistiti pomoću creva za vodu ili kompresorskog perača (miniwash). Potrebno je jednostavno pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu sa nameštaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Preporučljivo je ostaviti nameštaj da se u potpunosti osuši prirodnim putem. Na metalnu strukturu preporučljivo je naneti zaštitno sredstvo (najmanje jedanput godišnje) namenjeno pojačavanju sjaja i vodootpornosti (kako bi se izbegla pojava rđe).
Proizvođač TRADE POINT GERMANY GMBH,GERMANY
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga