Raspoloživo u web shopu
Kod
21918232
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Medialink ML 1150S DVB-S/S2 satelitski IPTV Box

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

MediaLink DVB-S/S2 DVB-S/S2 satelitski, IPTV Box, Full HD (1080P), CPU 667MHz, RAM 2GB,Flash 128MB, HDMI, LAN, Wi-Fi opcionalno, USB, RS-232, AV izlaz, LED ekran, mogućnost rada u 2 različita moda; Mod 1. SAT+IPTV, Mod 2. Stalker Client (u ovom modu Box radi kao klasični IPTV Box bez tjunera... npr MAG). MediaLink je odličan kao Multimedijalni Player jer

Dimenzija proizvoda
Težina 67.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend FALCOM
Ambalaža
Ukupna težina paketa 67.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda TV DODATNA OPREMA
Proizvođač OPTIBOX D.O.O.,
Uvoznik OPTIBOX D.O.O.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga