• Postanite član Emmezeta kluba!

  • Registrujte se

Prijavite se na newsletter

Lista želja

« još proizvoda u kategoriji Dušeci

Stressfree dušek 90x200x16 cm

Cena: 11.499,00 RSD

Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…

Stressfree dušek 90x200x16 cm

Cena: 11.499,00 RSD

Dodaj u listu želja

  • Kod: 601009
  • Kako odabrati odgovarajući dušek? Saznajte ovde
  • Kako produžiti vek trajanja dušeka? Saznajte ovde

Dimenzije

  • Širina: 90,00 cm
  • Dubina: 200,00 cm
  • Visina: 16,00 cm

Dodatne informacije

  • Težina: 9,00 kg
  • Montaža: Proizvod nije montiran

JEZGRO: HR pena, visine 14 cm, gustine 28kg/m3, postojana, jednostrano profilisana u 7 anatomskih zona.

PRESVLAKA:  Stressfree* antibakterijska i  antialergijska dvoslojna tkanina, prošivena PES vatom (90gr.) i netkanim filcom (40gr.). Skida se i pere na temperaturu do 30°c. 

UKUPNA VISINA DUŠEKA: 16cm

NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja sa max. razmakom između letvica do 4 cm

TVRDOĆA: tvrd dušek

Stressfree* presvlaka spečava nastanak elektriciteta, preuzima statički elektricitet iz tela. Deluje opuštajuće za telo i um. Preporučuje se za podnice sa gušćim rasporedom letvica (max. razmak do 4cm)

PAKOVANJE: vakumiran

 

KADA DA KUPITE DUŠEK OD PU (POLIURETANSKE) PENE Obezbeđuje tvrđi oslonac i udobnost, u isto vreme. Ovde govorimo najčešće o dušecima velike otpornosti, anatomskog kvaliteta, koji su veoma elastični. Presvučeni su kvalitetnim tkaninama koje prate njihove karakteristike ili ih eventualno poboljšavaju. Ovakav proizvod zadžava formu i nakon dužeg perioda korišćenja, izuzetno je fleksibilan, zbog svoje velike elastičnosti i dobar je izolator. Idealan je za osobe koje spavaju na boku i kojima je noću često hladno. Ne preporučuju se osobama koje se više znoje tokom noći i ne treba da se koristi u prostorijama koje imaju povećan stepen vlažnosti vazduha. Obvezno treba da se koriste sa ortopedskim podnicama, koje pružaju mogućnost provetravanja.

Kod: 601009

Tip proizvoda: Dušek

Dimenzije: 90X200X16 cm

Materijal izrade: Ortopedska HR pena 7 zona (h.14cm) H4 tvrdoće, netkani filc (40gr/m2), PES vata (90g/m2). Stressfree dekorativana antialergijska, antibakterijska, anti stress skidiva i periva (30°c) tkanina koja zadovoljava zahteve Öko-Tex Standarda 100. Preporučuje se za podnice s gušćim rasporedom letvica. Ukupna visina 16 cm.

Proizvođač: BRN YATAK BAZA TEKSTILI INS.SAN.TIC.A.S., TURSKA

Zemlja porekla: Turska

Uvoznik: Emmezeta Srbija d.o.o.

PROIZVOD JE ISKLJUČIVO ZA KUĆNU UPOTREBU

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online ili
pozovite 011 22 59 211

(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Öeko-tex standard 100

Öeko-tex standard 100

“Öko-Tex Standard 100” je normativni sertifikat koji izdaje Međunarodno udruženje za istraživanje i testiranje na području tekstilne ekologije (Oeko-tex / Öko-Tex). Ovaj seritfikat potvrđuje da su materijali i boje bezopasne za ljudsko zdravlje, kao i da nisu štetne za udisanje i u direktnom dodiru s kožom. Sertifikatom se reguliše količina dozvoljenih supstanci i zabranjuje se upotreba štetnih kancerogenih i alergenih pigmenata i tečnosti, štetnih učvršćivača i kiselina, hlora, kalaja i teških metala, kiselina i pesticida. Sve što može naštetiti vašem zdravlju je strogo zabranjeno i kontrolisano pomoću ovog međunarodnog sertifikata.