Raspoloživo u web shopu
Kod
635977
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Ontario sto 180x100x77cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 180.00 cm
Visina 77.00 cm
Dubina 100.00 cm
Težina 48.70 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Jedinica kom
Materijal Puno drvo
Stil Industrijski
Obrada Mat
Tip Fiksni
Vrsta Blagovaonički
Boja Hrast
Online dostupnost Da
Ambalaža
Broj paketa 2
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 186x106x6
Dimenzija paketa 2 (š/d/v) 88x80x24
Ukupna težina paketa 48.70 kg
Opis proizvoda

ploča stola: puno drvo hrasta sa uljanim premazom
noge: crni metal
nosivost do 100 kg


Napomena: Površinu stola je tretirana uljnim premazom i kao  takva mora se pažljivo održavati. Prolivenu tekućinu je potrebno odmah obrisati inače može doći do oštećenja površine. Obavezno koristiti podmetače za čaše te izbegavati odlaganje vrućih predmeta  jer mogu nastati ozbiljna oštećenja. 
Nije dozvoljeno korišćenje jakih deterdženata i abrazivnih sredstava. Za duži vek trajanja proizvoda preporuka je obnavljati uljani premaz svakih 6 meseci


 

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda STO
Dimenzija 180X100X77 cm
Materijal izrade Ploča stola: hrast cink 4cm. Noge: lakirani metal debljine 0,2mm, dim.6x3cm. Okovi: metalni i plastični spojni elementi; drvene tiple. Površinska obrada: uljani premaz.
Održavanje Površina drveta je tretirana uljnim premazom i kao takva mora da se pažljivo održava. Prolivenu tekućinu potrebno je odmah obrisati inače može doći do oštećenja površine. Brisanje mekom krpom. Strogo je zabranjeno koristiti jake deterdžente i abrazivna sredstva jer bi mogli dovesti do oštećenja površine. Obvezno koristiti podmetača za čaše te izbegavati odlaganja vrućih predmeta na površinu jer u protivnom mogu nastati ozbiljna oštećenja na površini drvene ploče.
Preporuka je svakih 6 mjeseci obnoviti uljni premaz kako bi se produžio vek trajanja proizvoda.
Proizvođač MLADEKS d.o.o.,Srbija
Zemlja porekla SRBIJA
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu
Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!