Nedostupno
Kod
120088
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Oral-B MD20 OXYJET irigator

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Oxyjet irigator meša vazduh i vodu, zatim pod pritiskom stvara milione dugotrajnih mikromehurića namenjenih napadanju bakterija u naslagama. U kombinaciji sa četkicom, irigator značajno umanjuje krvarenje i otklanja bakterije koje uzrokuju gingivitis. Spiralni mlaz za kompletno pranje i masažu desni. Nežno pulsirajući jednostruki mlaz omogućava precizno uklanjanje ostataka hrane. Prekidač za kontrolu vodenog pritiska. Veliki rezervoar za vodu - 600ml

Dimenzija proizvoda
Težina 1.46 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BRAUN
Garancija 2 godine
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.46 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda HIGIJENA I NEGA
Proizvođač NELT CO DOO,
Uvoznik NELT CO DOO
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga