Nedostupno
Kod
636186
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Panasonic ES-RW31-K503 aparat za brijanje

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 15.00 cm
Visina 24.00 cm
Dubina 6.00 cm
Težina 0.78 kg
Dodatne informacije
Povećanje količine 1.000000
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 0.78 kg
Opis proizvoda

ES-RW31 Brijači za muškarce ES-RW31


Lako i efikasno brijanje sa punom kontrolom zahvaljujući dizajnu koji omogućava lako držanje


Precizno brijanje za sjajan izgled


Sve što vam je potrebno da ostavite dobar i svež utisak jeste dobro brijanje. Brijač za muškarce kompanije Panasonic temeljno hvata i seče čak i ravno položene dlake. Bez propuštenih dlaka možete da uživate u dugotrajnom urednom izgledu. Uprkos tome što vam pruža precizno brijanje, nežan je i savršen ako imate osetljivu kožu.


Jedinstveni obrasci otvora na foliji za hvatanje svih vrsta dlačica


Obrasci otvora na originalnoj foliji i dizajn koji obezbeđuje optimalan pritisak omogućavaju temeljno sečenje svih vrsta brada. Postoje tri obrasca otvora na foliji za svaku oštricu: jedan za hvatanje običnih dlačica, jedan za hvatanje kovrdžavih dlačica i jedan koji obezbeđuje precizno brijanje.


Precizno i nežno brijanje pomoću obrtne glave


Kombinacija obrtne glave i plutajućih oštrica obezbeđuje preciznije i nežnije brijanje. Fleksibilna obrtna glava prati konture vašeg lica i omogućava lako i brzo brijanje. Plutajuće oštrice takođe precizno prate individualne konture lica i dodatno doprinose glatkom brijanju.


Uredno brijanje koje osvežava


100% vodootporan Samo ga temeljno isperite pod mlazom tekuće vode da biste ga lako očistili za nekoliko sekundi. Mokro/suvo brijanje Uživajte u mogućnosti suvog brijanja ili koristite aparat sa penom ili gelom za nežno, svilenkasto brijanje.


Iskačući trimer/ergonomski dizajn/mogućnost punjenja aparata


Za brkove i zulufe. Za lako rukovanje i dobro prianjanje u ruci. Brijač u potpunosti možete da napunite za 8 sati. Ako je do kraja napunjen, obezbeđuje napajanje za oko 7 brijanja u trajanju od po 21 minut.


Sa kablom/bez kabla: - / bez kabla
Vreme punjenja/rada (230V): 11 sati/30 minuta
Vreme punjenja/rada (220V): 12 sati/30 minuta
Dimenzije proizvoda (V x T x D): 15,6 x 5,7 x 4,2 cm
Težina kućišta: Oko 160 g
Zamenska oštrica (unutrašnja): WES9850
Zamenska oštrica (spoljašnja): ES9835
Unutrašnja oštrica sa nano ivicama pod uglom od 30°: Da
Obrtna glava: Da
Iskočni trimer: Da
MOKRO/SUVO korišćenje: Da
Može da se pere: Da
Baza za punjenje: Da
Futrola: Da

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga