Raspoloživo u web shopu
Kod
617921
18.999,00 din.
akcija -21%
akcija -21%
Od 13.1.2022. do 31.1.2022.
23.999,00 din.
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

PANASONIC SC-UX100E-K mini linja

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 39.00 cm
Visina 37.00 cm
Dubina 37.00 cm
Težina 2.00 kg
Dodatne informacije
Boja Crna
Tip Mikro
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 2.00 kg
Opis proizvoda

Tip: Mini linija
Izlazna snaga: 300W
Radio tjuner: FM
Digitalno pojačalo, D.Bass
CD Plejer


SC-UX100-K Mini sistem SC-UX100
UX100 serije novog urbanog zvuka je idealan za vaš elegantni način života. Moćni zvuk koji ispunjava prostorije proizveden u prefinjenom kompaktnom dizajnu povećava uzbuđenje svake zabave.


Proizvodi snažan i širok zvuk
Novi zvučnik UX100 300 W snage i novi dizajn zvučnika omogućavaju bas zvuk sa mnogo udaraca i uravnotežen zvuk. Jedinica zvučnika sadrži niskotonski zvučnik od 13 cm i visokotonski zvučnik od 5 cm koji je optimizovan za dvosmerni sistem. Zahvaljujući velikom proširenju prednje strane jedinice zvučnika, zvuk dobiva širokougaone karakteristike.


Jednostavan i stilski dizajn
Lepa tekstura crne boje / plavo osvetljenje UX100 ima jednostavan i elegantan dizajn koji odgovara raznim vrstama prostora. Poboljšavanjem površinske teksture poliranom i matiranom završnom obradom postiže se jednostavan, ali luksuzan dizajn. Glavna jedinica takođe ima plavo osvetljenje. Ova nežna plava svetlost stilski nadopunjuje okruženje.


Uživajte u muzici uz najbolji zvuk
Lokalni ekvilajzer koji je unapred podešen Uz široku svestranost unapred podešenog lokalnog ekvilajzera, možete da maksimalno uživate u različitim muzičkim žanrovima, kao što su rok, salsa i drugi. Nogometni režim takođe čini gledanje TV-a zabavnim. Možete da odaberete zvuk koji odgovara zvuku koji volite.


Uživajte u svojoj muzičkoj kolekciji
DJ Jukebox/ Panasonic MAX aplikacija DJ Jukebox reproducira pesme sa USB uređaja pomoću režima Mix Play. Takođe, možete upravljati popisima pesama i reprodukovati pesme na zahtev putem aplikacije Panasonic MAX Juke App.


Tehničke specifikacije:


Izlazni kanal: 2 kan.
Izlazna snaga (UKUPNA SNAGA) RMS: 300 W*1
CD-DA: DA
MP3: DA
Prorez: 1 (reprodukcija)
USB standard: USB 2.0 pune brzine
Reprodukcija MP3: DA
Postavke opsega / stanice: FM/ 30
RDS: DA
Bluetooth® bežična tehnologija: DA
Kompatibilan sa aplikacijom MAX Juke: da*5
Digitalno pojačalo: DA
D.Bass: da (Beat)
Rebrasta membrana: da(super niskotonski zvučnik)
Ekvilajzer sa unešenim lokalnim postavkama: DA
Ručni ekvilajzer: da (3 pojasa + Surround)
Automatsko isključivanje napajanja: DA
DJ Jukebox: DA
Sistem zvučnika: Prednji x 2
Konfiguracija: Dva dvosmerna zvučnika
Jedinica zvučnika: Niskotonski zvučnik: konusni zvučnik: 13 cm
Jedinica zvučnika: Visokotonski zvučnik: konusni zvučnik: 5 cm
TERMINAL Analogni audio ulaz (AUX) Utičnica sa iglicama: DA
Napajanje: AC 220-240V, 50Hz
Normalna upotreba [približno]: 49 W
Normalno stanje mirovanja [približno]: 0,5 W*7
Mogućnost programiranja tajmera: REPRODUKCIJA/STANjE MIROVANjA
Osvetljenje Glavni uređaj: Plavo osvetljenje
Ekran: FL
Daljinski upravljač: DA
Dimenzije (Š x V x D): 250 x 132 x 227 mm
Težina: 1,7 kg
Dimenzije (Š x V x D): 181 x 308 x 165 mm
Težina: 2 kg


NAPOMENA:
*1 RMS 30% izlazna snaga. * 2 Prenos pesama putem Bluetooth-a zahteva Panasonic aplikaciju Panasonic MAX Juke. *3 Za snimanje i reprodukciju sadržaja na ovom ili bilo kom drugom uređaju možda je potrebna dozvola vlasnika autorskih prava ili nekih drugih prava na taj sadržaj. Kompanija Panasonic nije ovlaštena, te vam ne daje takvo dopuštenje i izričito se odriče bilo kakvog prava, mogućnosti ili namere da dobije takvu dozvolu u vaše ime. Sami ste odgovorni za to da ovaj ili bilo koji drugi uređaj koristite u skladu s važećim propisima o autorskim pravima u svojoj državi. Ako želite da snimate ili reprodukujete neki sadržaj, informišite se o važećim zakonima i propisima ili se obratite vlasniku prava na sadržaj. * 4 Da biste koristili NFC bez preuzimanja aplikacije, potreban je OS verzije 4.1 ili noviji Android™ uređaj. Instalacija aplikacije Panasonic MAX Juke omogućava korišćenje Android pametnog telefona ili tableta sa NFC funkcijom i operacijskim sistemom verzije 4.1 ili starije. *5 Preuzmite u prodavnici Google Play™. *6 Potrošnja snage na čekanju (sa funkcijom Bluetooth na čekanju) iznosi približno 0,5W. *7 Potrošnja snage na čekanju (sa funkcijom Bluetooth na čekanju) iznosi približno 0,6W. ・Specifikacije se mogu promeniti bez prethodne najave. Svi brojevi navedeni ovde su približni.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Proizvođač PANASONIC MARKETING EUROPE GmbH Organizačni Složka Česka rep,
Zemlja porekla Malaysia
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga