Raspoloživo u web shopu
Kod
22371520
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Pioneer DEH-1900UBB auto radio

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 1.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.00 kg
Opis proizvoda

Glavne karakteristike

Nekoliko opcija za uživanje u muzici – Radio, CD plejer, mogućnost povezivanja sa Android smartfonom i drugim uređajima preko USB-a, Aux-in konekcija

Jednostavan i pristupačan za korišćenje i pregled

Režim uštede energije

Izuzetan dizajn, pravi dodatak  enterijeru vašeg automobila


PIONEER Autoradio DEH-1900UBB na raspolaganje vam stavlja nekoliko opcija kako biste uživali u muzici tokom vožnje. Tu su naravno radio, kao i CD plejer, ali PIONEER Autoradio DEH-1900UBB   takođe stupa u korak sa vremenom, te vam nudi opcije povezivanja vašeg Android smartfona ili drugog kompatibilnog uređaja preko USB-a. Takođe, prisutna je i Aux-in konekcija.

Ovaj uređaj je pristupačan i jednostavan za upotrebu, a opcija koja vam može biti posebno zanimljiva je opcija kontrolisanja autor

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda ELEKTRONIKA ZA ZABAVU
Proizvođač HELIKOP D.O.O.,
Zemlja porekla CHN
Uvoznik HELIKOP D.O.O.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga