Raspoloživo u web shopu
Kod
918823
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Rollo Plus dušek 160x200x14cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 160.00 cm
Visina 14.00 cm
Dubina 200.00 cm
Težina 10.01 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Tvrdoća Tvrdo
Boja Plava
Stil Moderno
Tip Memory pena
Vrsta Pena
Materijal Tkanina
Za dušek veličine 160x200 cm
Periva presvlaka nije periva
Po meri Ne
Model Rollo Plus
Jedinica kom
Povećanje količine 1.000000
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 40x40x160
Težina pak 1 (kg) 10.01
Ukupna težina paketa 10.01 kg
Opis proizvoda

JEZGRO: PU pena 21kg/m3 visine 12 cm, izotermična i ortopedska
PRESVLAKA: dekorativna tkanina (67% poliester, 33% PP vlakno) prošivena PES vatom i retexom
UKUPNA VISINA DUŠEKA: 14 cm
NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja sa max. razmakom između letvica do 4 cm
TVRDOĆA: tvrdi dušek
PAKIRANJE: vakumiran


KADA KUPITI DUŠEK OD PU (POLIURETANSKE) PENE Dušek koji osigurava tvrđi oslonac, a u isto vreme udoban. Ovde govorimo najčešće o dušecima velike otpornosti, ergonomskih kvaliteta koji su vrlo elastični. Spolja su presvučeni idealnim tkaninama koje prate navedene kvalitete ili ih eventualno poboljšavaju. Takav proizvod je nedeformišući i nakon dužeg korišćenja, ekstremno fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti, tako da je dobar izolator. Idealan je za osobe koje spavaju na boku i kojima je noću često hladno. Obavezno se moraju koristiti u kombinaciji sa ortopedskim podnicama koje imaju mogućnost provetravanja. Ne preporučuje se osobama koje se više znoje tokom noći i ne sme se koristiti u prostorijama koje imaju povećanu vlažnost vazduha.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda DUŠEK
Dimenzija 160x200x14cm
Materijal izrade Jezgra: PU pena VH 2130, visine 120 mm. Presvlaka: dekorativna tkanina koja zadovoljava zahteve Öko-Tex Standarda 100 (60% PES vlakno+40% PP vlakno). Presvlaka je prošivena PES vatom (regenerat 190 g/m2) i retexom (15 gr) a bok prošiven PES vatom (60g/m2) i retexom (30gr.), konac, tapetarska traka. Koristiti isključivo na ortopedskim podnicama s mogućnošću provetravanja.
Zemlja porekla EU
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu