Raspoloživo u web shopu
Kod
918820
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Rollo Plus dušek 90x190x14cm

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

JEZGRO: PU pena, antialergijska, namenjena svim težinama


PRESVLAKA: 67% poliester, 33% polipropilen, dekorativna tkanina


UKUPNA VISINA DUŠEKA: 14 cm


PAKOVANJE: vakumiran


NAPOMENA: koristiti isključivo na podnicama sa mogućnošću provetravanja sa maksimalnim razmakom između letvica do 4,5 cm


KADA DA KUPITE DUŠEK OD PU (POLIURETANSKE) PENE  Obezbeđuje tvrđi oslonac i udobnost, u isto vreme. Ovde govorimo najčešće o dušecima velike otpornosti, anatomskog kvaliteta, koji su veoma elastični. Presvučeni su kvalitetnim tkaninama koje prate njihove karakteristike ili ih eventualno poboljšavaju. Ovakav proizvod zadžava formu i nakon dužeg perioda korišćenja, izuzetno je fleksibilan, zbog svoje velike elastičnosti i dobar je izolator. Idealan je za osobe koje spavaju na boku i kojima je noću često hladno. Ne preporučuju se osobama koje se više znoje tokom noći i ne treba da se koristi u prostorijama koje imaju povećan stepen vlažnosti vazduha. Obvezno treba da se koriste sa ortopedskim podnicama, koje pružaju mogućnost provetravanja

Dimenzija proizvoda
Širina 90.00 cm
Dubina 190.00 cm
Visina 14.00 cm
Težina 5.01 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Za dušek veličine 90x190 cm
Boja Plava
Obrada Mat
Stil Moderno
Tip Pena
Materijal Tkanina
Model ROLLO PLUS
Po meri Ne
Periva presvlaka nije periva
Jedinica kom
Brend ROLLO PLUS
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 40x40x90
Težina pak 1 (kg) 5.01
Ukupna težina paketa 5.01 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda DUŠEK
Dimenzija 90x190x14cm
Materijal izrade Jezgra: PU pena VH 2130, visine 120 mm. Presvlaka: dekorativna tkanina koja zadovoljava zahteve Öko-Tex Standarda 100 (60% PES vlakno+40% PP vlakno). Tkanina prošivena PES vatom (regenerat 190 g/m2) i retexom (15 gr) a bok prošiven PES vatom (60g/m2) i retexom (30gr.), konac, tapetarska traka. Koristiti isključivo na ortopedskim podnicama s mogućnošću provetravanja.
Proizvođač Hilding Anders d.o.o.,Hrvatska
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga