Raspoloživo u web shopu
Kod
638587
- +
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana.
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Da biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, aparat mora biti registrovan na www.samsung5godinagarancija.rs najkasnije 30 dana od datuma kupovine naznačenog na računu. Promocija 5 godina garancije na određene frižidere, mašine za veš, ugradne kuhinjske uređaje i usisivače važi od 1.9. do 31.12.2020.
Extended guarantee icon
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Samsung NZ64H57479K/EO ugradna ploča

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 60.00 cm
Visina 5.60 cm
Dubina 52.00 cm
Težina 12.10 kg
Dodatne informacije
Proizvođač Samsung
Tip Indukcija
Boja Crna
Garancija 2 godine
Završna obrada Staklokeramika
Širina 60 cm
Jedinica kom
Brend SAMSUNG
Ambalaža
Ukupna težina paketa 12.10 kg
Opis proizvoda

NZ64H57479K/EO
Ugradna ploča sa Flex zonom


Tip modela: Ugradna
Zaključavanje za decu: da
Broj ringli: 4 EA
Neto dimenzije (ŠxVxD): 600x520x56 mm


Kuvajte više zajedno
Samsung NZ5000 indukciona ploča za spremanje hrane ima fleksibilnu zonu, koja je velika otvorena površina četvorougaonog oblika na ploči posebno osmišljena za istovremeno spremanje više jela. Na njoj istovremeno mogu da se koriste šerpe i lonci različitih oblika i veličina, a dovoljno je fleksibilna da primi i veliko posuđe. Sa njom priprema velikih, porodičnih obroka postaje daleko lakša.


Jednostavno predzagrevanje posuđa
Samsung NZ5000 indukciona ploča ima funkciju Ready Pan koja vam omogućava da brzo zagrejete vaše posuđe jednim jednostavnim dodirom. Umesto da ručno da podešavate predzagrevanje i temperaturu spremanja hrane, kada koristite funkciju Ready Pan ona odmah povećava nivo toplote tokom 50 sekundi kako bi se posuda brzo zagrejala, a potom automatski smanjuje temperaturu na umeren nivo (nivo 9) koji je najčešće koristi prilikom spremanja hrane.


Visoka toplota u tren oka
Samsung NZ5000 indukciona ploča ima funkciju Quick Start, koja smanjuje broj koraka i vreme potrebno da započnete pripremanje hrane tako što odmah obezbeđuje visok nivo toplote. Kada izaberete ovu funkciju, zona za spremanje hrane odmah počinje da zagreva hranu na maksimalnu temperaturu od †15†, koja se potom može postepeno smanjivati. Time je eliminisano uobičajeno čekanje koja postoji kada morate da povećavate nivo snage od „0“ naviše.


Isključivanje jednim dodirom
Samsung NZ5000 indukciona ploča ima funkciju Quick Stop, koja odmah smanjuje rizik od nezgoda. Možete odmah da isključite zone za spremanje hrane jednim dodirom prsta kako bi jelo u vašem posuđu prestalo da ključa ili kako vaši tiganji ne bi zagoreli. A ako morate da izađete iz kuhinje, funkcija Quick Stop vam garantuje da možete bezbedno da odete, bez briga.


Kontrola korak po korak
Samsung NZ5000 indukciona ploča ima jednostavan korisnički interfejs (UI) koji vam na svakom koraku pokazuje šta radite, pa možete bez napora da pojednostavite način na koji spremate hranu. Kao i kod drugih potrošačkih sistema, operacije uvek idu logičkim sledom s leva nadesno tako da više nikada nećete gubiti vreme tražeći odgovarajući taster koji treba da pritisnete kako biste prešli na sledeći korak.


Intuitivna kontrola temperature
Ekstra široka i intuitivna klizna kontrola na Samsung NZ5000 indukcionoj ploči omogućava vam brzu i preciznu kontrolu temperature za vaše kulinarske čarolije. Možete jednostavno da dodirnete i povučete prstom preko LED kontrolnog panela kako biste odmah odredili ili prilagodili nivo toplote za svaku zonu za spremanje hrane jednim jednostavnim pokretom. S obzirom na to da su kontrole skoro dvostruko šire nego kod konvencionalnih kontrola, sada možete veoma precizno da zadate svoja podešavanja.


Bezbednije za decu
Kako bi se maksimalno povećala bezbednost u kuhinji, opcija Child Safety Lock sprečava čak i najodlučnije dete u njegovoj nameri da aktivira grejnu površinu. Jednim jednostavnim dodirom tastera, kontrolni panel može potpuno da se zaključa tako da postaje nemoguće slučajno ili namerno uključiti ploču – čime se smanjuje rizik od opekotina na dečjim rukama.


Automatski bezbednije
Sigurnosno isključivanje vam donosi mir. Ova opcija automatski isključuje zone za spremanje hrane ako se nešto predugo zagreva na ploči ili ako podešavanja nisu menjana tokom određenog perioda. Dakle, kada ste zauzeti druženjem sa prijateljima i porodicom, postoji manja šansa da dođe do skupih ili opasnih nezgoda.


Efikasna upotreba toplote
Uključuje dvostepeni indikator preostale toplote, tako da možete bezbedno i efikasno da koristite preostalu toplotu. On će vam jasno pokazati †h† ako je zona za spremanje hrane toplija od 45°C i da može i dalje da se koristi za spremanje ili †H† ako temperatura prelazi 60°C. Indikator će se isključiti kada površina bude hladna i bezbedna za dodirivanje.


Tehničke specifikacije:


Materijal/Obrada:
Tip instalacije modela: Ugradna
Okvir ploče: Okvir sa 3 strane
Način upravljanja: Klizni i direktni pristup
Tip ekrana: Crvena


Napajanje / nominalne vrednosti:
Ukupna snaga (Struja): 7,2 kW
145mm: 1,2/2,0 kW
210mm: 2,2/3,2 kW
Flex Zone: 3,3/3,6 kW


Karakteristike:
Zaključavanje za decu: Da
Površina: Keramičko staklo
Cooktop:
Broj ringli: 4 EA
Tip: Indukcija

Težina/Dimenzije:
Ugradne(ŠxVxD): 560X490 mm
Neto dimenzije (ŠxVxD): 600X520X56 mm


 

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga