Nedostupno
Kod
638917
Nakon kupovine televizora registrujte se pošiljkom maila na adresu ce.promotion@samsung.com sa sledećim informacijama: datum kupovine, serijski broj televizora, računom, kućnom adresom i brojem telefona. Nakon toga Samsung će vam poslati poklon sounbar na kućnu adresu u roku od 45 dana. Poklon akcija važi za kupovinu televizora TV Frame 55" koja se obavi do 30.9.2020.
Extended guarantee icon
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Samsung QE55LS03RAUXXH "The frame" televizor

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Dijagonala ekrana: 55"
Rezolucija ekrana: 3840 x 2160 px
Tehnologija ekrana: QLED
Grafički procesor: Quantum Procesor 4K
Boja: Crna


Unapredi i ulepšaj svoj svakodnevni prostor umetničkim delima


Četiri vrhunske funkcije


1. Umetnički režim
Umetnički režim omogućava prikazivanje umetničkih dela na Frame televizoru kada je on isključen. Bez obzira da li je uključen ili isključen, Frame televizor će savršeno upotpuniti tvoj prostor.


2. Prodavnica umetničkih dela
Uživaj u Frame televizoru i u različitim i mnogobrojnim umetničkim delima, uključujući i posebno odabrane kolekcije naših renomiranih partnera.


3. Stoostotna vidljivost boja
Kompanija Samsung sa svojom jedinstvenom Quantum Dot tehnologijom obezbeđuje stopostotnu vidljivost boja sa preko milijardu nijansi u slici koja je realističnija od bilo čega dosad.

4. Prilagodljiv okvir
Okvir u boji po tvom izboru. Pronađi boju koja najbolje oslikava tvoj stil: bela, crna, bež ili braon.


Renomirane galerije svetske klase u tvom domu


Prodavnica umetničkih dela
Iskoristi besplatan probni period i istraži sve neverovatne sadržaje koje nudi Samsung prodavnica umetničkih dela za Frame televizor. Sa punim članstvom stičeš pravo na neograničen pristup umetničkim kolekcijama i fotografijama, od klasičnog pa sve do modernog stila.
*Prodavnica umetničkih dela nije dostupna u nekim zemljama. Izbor umetničkih dela u Prodavnici umetničkih dela podložan je promeni bez prethodne najave.


Istraži umetnost počev od jednostavnih kategorija


Lako pronalaženje
Svako može da pronađe ono što mu se sviđa. Samsung prodavnica umetničkih dela nudi lak i zabavan način otkrivanja i pronalaženja široke lepeze umetničkih dela za sve prilike: različite boje, različite teme i još mnogo toga sa jednostavnim i jasnim kategorijama.


Umetnički režim
Ulepšaj svoj prostor uz umetnost
Doživi moderan način prikazivanja sopstvene kolekcije umetničkih dela. Frame televizor se savršeno uklapa u tvoj prostor i stil. Elegantno upotpunjava tvoj dom. Kada ga uključiš, možeš da gledaš sliku neverovatnog kvaliteta. Kada je isključen, izgleda poput pravog umetničkog dela.


Izaberi svoja omiljena umetnička dela
Omiljena umetnička dela
Pretvori dnevni boravak u sopstvenu umetničku galeriju sa svojim omiljenim umetničkim delima. Izaberi sve ono što ti se sviđa i označi kao omiljeno, a potom sve to gledaj na jednom mestu.


Promeni atmosferu
Podešavanje vremena
Uživaj u umetničkim delima koja se tebi sviđaju onda kad ti to poželiš. Prikaži umetnička dela na televizoru i podesi vreme u zavisnosti od toga koliko dugo želiš da neka slika ili fotografija stoji na ekranu.


Idealan način da uživaš u umetnosti tokom celog dana
Senzor osvetljenosti
Senzor osvetljenosti detektuje količinu svetlosti u prostoriji, automatski prilagođava osvetljenost ekrana i tonalitet boje, a oku pruža ono što mu najviše prija. Sada možeš biti siguran da ćeš umetničko delo uvek videti baš onako kako treba bez obzira da li je noć ili dan.
* Performanse zavise od okolnog osvetljenja.


Oseća tvoje prisustvo
Senzor pokreta
Ako si blizu, senzor pokreta detektuje tvoje prisustvo i pali televizor na kome se pojavljuje slika umetničkog dela, tako da uvek možeš da uživaš u svojoj omiljenoj umetnosti. Kada napustiš prostoriju, televizor se gasi i štedi energiju.
* Senzor pokreta funkcioniše kada je uključen Umetnički režim. Performanse zavise od osvetljenosti.


Prilagodi uređaj svom stilu
Prilagodljiv okvir
Kada je reč o Frame televizorima kompanije Samsung, izbor je samo tvoj. Izaberi prilagodljiv okvir koji se idealno uklapa u tvoj enterijer, ukus ili umetnička dela – različite stilove omogućavaju magneti koji se lako stavljaju i skidaju.
* Svaki prilagodljiv okvir se prodaje odvojeno.


Uskladi okvir sa svojim trenutnim raspoloženjem
Promeni izgled uz pomoć dodatnih prilagodljivih okvira


Uredan prostor bez nereda i kablova
Jedna neprimetna veza
Iskoristi prostor još bolje. Zahvaljujući jednoj neprimetnoj vezi, svi kablovi su sakriveni a svi uređaji uredno povezani i nema upetljanih žica i kablova. Skoro pa nevidljivo povezivanje.
* Uređaji moraju biti priključeni na One Connect.** Samo kompatibilni uređaji. *** Jedna neprimetna veza dužine 15 m se prodaje odvojeno.**** Frame televizor je dostupan samo sa Jednom neprimetnom vezom (VG-SOCR15).


One Connect
Jedna neprimetan veza je tanka i istovremeno povezuje sve uređaje sa televizorom preko uređaja One Connect Box. Na ovaj način, kablovi su sklonjeni od pogleda ali takođe dobijaš dodatni prostor koji možeš da urediš po svojoj želji.


Izgleda kao pravi ram na zidu
Zidni nosač bez razmaka
Montiranje Frame televizora je brzo i lako, a možeš ga pomerati bočno, napred ili nazad, prema sopstvenoj želji i u zavisnosti od pozicije koja pruža najbolje iskustvo gledanja. Odličan sa svih strana, savršeno sa uklapa u tvoj prostor.
* Mereno od zadnjeg kraja televizora, razmak može biti različit zavisno od montaže i vrste zida. ** Između zida i televizora može postojati mala praznina ako zid nije 100% ravan ili ako nije nivelisan pod pravim uglom u odnosu na pod, ili ukoliko se ne montira prema datom uputstvu.*** Stvaran ugao prilikom naginjanja zavisi od veličine proizvoda.


Pretvara prostoriju u galeriju
Tipovi stalaka
Razmišljaj drugačije. Postavi Frame televizor tamo gde ti želiš koristeći različite stalke za televizor koji se uklapaju u tvoj stil i enterijer.
*U nekim regionima i sa nekim modelima studijski stalak se prodaje odvojeno.** Studijski stalak je kompatibilan sa Frame televizorima od 55/65 inča.*** Frame televizor je dostupan samo sa studijskim stalkom (VG-STSM11B).


Gledaj svet na ekranu koji ima QLED sertifikat
Stopostotna vidljivost boja
Priušti svojim očima zadovoljstvo boljeg kvaliteta slike i prelepih boja. Jer one to zaslužuju. Frame televizori za 2019. ispunjavaju obećanje kompanije Samsung jer njena jedinstvena Quantum Dot tehnologija omogućava pravu stopostotnu vidljivost boja i donosi u tvoj dom realistične boje u svakom trenutku, bez obzira da li su scene mračne ili svetle.
* QLED ima potvrdu od nemačke asocijacije za ispitivanje i certifikaciju svetske klase, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), zbog svoje sposobnosti da stvori stopostotnu vidljivost boja.


Gledaj kako detalji oživljavaju
HDR 10+
Prelepe boje. Izvanredni kontrasti. Besprekorni detalji. Uz unapređenu HDR 10+ tehnologiju, detalji oživljavaju pred tvojim očima i sada možeš sve da vidiš baš onako kako je režiser zamislio. Sve finese nijansi, od najtamnije do najsvetlije − kao nikada do sada.


Besprekorno povezivanje
Frame televizor može biti centar novog i udobnijeg životnog stila u kome je sve povezano. Besprekorno se slaže sa pametnim zvučnicima i mobilnim uređajima – čak i sa proizvodima drugih proizvođača.
* Neke usluge i funkcije koje pružaju povezani uređaji možda nisu podržane ili je njihovo korišćenje ograničeno.** Funkcija uključivanja televizora zavisi od modela.


Bixby na TV-u
(Dostupnost funkcije zavisi od regiona. Proveri pre korišćenja.)
Sa Frame televizorom možeš čak i razgovarati. Bixby, tvoj glasovni pomoćnik, kontroliše funkcije na Frame televizoru ali ide i korak dalje. Samo postavi pitanje i dobićeš i više nego što si tražio.
* Ova funkcija je dostupna samo u nekim jezicima.


AirPlay 2
(Dostupnost funkcije zavisi od regiona. Proveri pre korišćenja.)
Uz podršku za AirPlay 2, možeš strimovati ili deliti sadržaj sa Apple uređaja direktno na svoj veliki pametni televizor. Bez imalo muke pusti video ili muziku, gledaj fotografije i druge sadržaje sa svog iPhone-a, iPad-a ili Mac računara, i sve to na Frame televizoru.
* Izgled, dizajn i specifikacije grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) koje ne utiču na performanse proizvoda podležu izmenama bez prethodne najave.** Funkcija iTunes dostupna je samo osobama koje imaju najmanje 13 godina u SAD. Ova usluga zahteva vezu sa internetom (uz moguću naplatu). Uz primenu odgovarajućih uslova korišćenja.


Amazon Alexa
(Dostupnost funkcije zavisi od regiona. Proveri pre korišćenja.)
Frame televizori koriste aplikaciju Alexa, što znači da je tvoj život postao mnogo jednostavniji. Alexa, tvoj lični pomoćnik, se lako povezuje. Uz kompatibilnost koju nude Frame televizori, Alexa sada može da uključi televizor, menja kanale, podešava jačinu zvuka i još mnogo toga.
* Reči Amazon i Alexa i svi sa njima povezani logotipi su žigovi kompanije Amazon.com ili njenih povezanih društava.** Ova usluga možda neće biti dostupna istovremeno sa predstavljanjem modela televizora za 2019. godinu na tržištu, i dostupnost usluge zavisi od regiona.*** Dostupnost ove funkcije i grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) zavisi od regiona. Proveriti pre upotrebe.**** Funkcija uključivanja televizora zavisi od modela.


Google pomoćnik
(Dostupnost funkcije zavisi od regiona. Proveri pre korišćenja.)
Frame televizori koriste aplikaciju Google pomoćnik i zaista ti olakšavaju život. Menjanje kanala, kontrolisanje jačine zvuka, funkcija premotavanja i još mnogo toga – i sve to samo jednostavnim glasovnim komandama.
* Reč Google i sa njom povezane oznake i logotipi su žigovi kompanije Google LLC.** Ova usluga možda neće biti dostupna u vreme kupovine ovog televizora za 2019. godinu, a dostupnost usluge zavisi od regiona.*** Dostupnost ove funkcije i grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) zavisi od regiona. Proveriti pre upotrebe.**** Funkcija uključivanja televizora zavisi od modela.


Lak za korišćenje
Aplikacija za jedan daljinski upravljač i mobilni uređaj
Kontroliši lako sve priključene uređaje i sadržaj preko samo jednog daljinskog upravljača i svog mobilnog uređaja. Prilagodi podešavanja ili pronađi novo umetničko delo koje želiš da postaviš. Lako se pronalazi, lako se koristi.
* Kompatibilni uređaji zavise od regiona.** Proizvod i daljinski upravljač u prirodi mogu da izgledaju drugačije nego na slici.*** Mora da se preuzme i instalira aplikacija SmartThings.


Sadržaj koji želiš da gledaš ti je na dohvat ruke
Tri tastera sa prečicama. (Dostupnost funkcije zavisi od regiona. Proveri pre korišćenja.)
Ne moraš više da pretražuješ menije. Brz i lak pristup tvojim omiljenim emisijama uz posebne tastere Netflix, Prime Video i Rakuten na daljinskom upravljaču. Brzo i lako.


Tehničke specifikacije:
Proizvod: QLED
Serija: LS


Ekran
Veličina ekrana: 55"
Rezolucija: 3.840 x 2.160


Video
Grafički processor: Quantum Procesor 4K
Motion Rate: 200
PQI (indeks kvaliteta slike): 3000
HDR (High Dynamic Range): Quantum HDR
HDR 10+: Da
HLG (Hybrid Log Gamma): Da
Kontrast: Mega Contrast
Boja: Stopostotna vidljivost boja zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji
Milijardu boja: Da
Micro Dimming: Veličanstveno zatamnjivanje UHD televizora
Contrast Enhancer: Da
Auto Motion Plus: Da
Režim filma: Da


Zvuk
Dolby Digital Plus: Da
DTS kodek: Nema
Dialog Enhancement: Da
Audio Pre-selection Descriptor: Da
Izlaz za zvuk (RMS): 40W
Tip zvučnika: 2.2kan.
Niskotonac: Da
Multiroom Link: Da
Blutooth Audio: Da


Smart servis
Samsung SMART TV: Smart
Bixby: Engleski (amer.), korejski, engleski (brit.), francuski, nemački, italijanski, španski (dostupnost funkcija zavisi od jezika)
Glasovna interakcija: Nema
Far-Field Voice Interaction: Da
Works with Google Assistant: Da (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
Works With Alexa: Da (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
TV Plus: Da (samo GB/FR/DE/IT/ES)
Web pregledač: Da
Podrška za SmartThings aplikaciju: Da
SmartThings: Da
Univerzalni vodič: Da (samo GB/FR/DE/IT/ES)
Galerija: Da


Spajanje
TV na mobilni uređaj – preslikavanje: Da
Mobilni uređaj na TV – preslikavanje, DLNA: Da
NFC on TV: Nema
360 Video plejer: Da
Laka instalacija: Da
App Casting: Da
Bluetooth Low Energy: Da
WiFi Direct: Da
TV zvuk na mobilni uređaj: Da
Preslikavanje zvuka: Da


Tjuner/emitovanje
Digitalno emitovanje: DVB-T2CS2
Analogni tjuner: Da
CI (Common Interface): CI+(1.4)
Slanje podataka: HbbTV 2.0.1(IT,GB,DE,AT)/HbbTV 1.5(CZ,SK,AT,FR,ES,FI,EE,GR,SI,HR)/HbbTV 1.0(PL,HU,CH,BE,NL,LU,PT,DK)


Povezivanje
HDMI: 4
USB: 3
Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr): Nema
Kompozitni ulaz (AV): Nema
Eternet (LAN): Da
Digitalni Audio izlaz (optički): 1
RF ulaz (zemaljski / kablovski ulaz): 1/1(uobičajena upotreba za zemaljski signal)/1
Ex-Link ( RS-232C ): 1
CI otvor: 1
Podrška za HDMI A / Return Ch.: Da
HDMI Quick Switch: Da
Ugrađeni Wireless LAN: Da
Anynet+ (HDMI-CEC): Da


Dizajn
Dizajn: Frame Edge
Tip okvira: VNB
Tip Slim dizajna: Normal
Boja prednje strane: CRNA BOJA DRVENOG UGLJA
Tip postolja: JEDNOSTAVAN
Stand Color: CRNA
Speaker Jersey Color: Nema


Dodatne funkcije
AI Technology: Da
AI Upscale: Da
Auto Rotation: Nema
Décor Mode: Da
Motion Detection (Frame): Da
Ambijentalni režim: Nema
Ambient Mode Brightness/Color Sensor: Nema
Portrait Mode: Nema
Instant uključivanje: Da
Dostupnost: Ekran sa menijem za učenje (engleski (brit.), nemački, francuski, španski, italijanski, holandski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT))/ Vidljive boje/ Negativne boje/ Siva skala/ Govorni vodič (engleski (brit.), nemački, francuski, španski, italijanski, holandski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT))/ Uvećanje/ Veliki kontrast/ Daljinski za učenje rada s TV-om (engleski (brit.), nemački, francuski, španski, italijanski, holandski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT))/ Višekanalni audio izlaz
Jasan digitalni prikaz: Da
Automatsko pretraživanje kanala: Da
Automatsko isključivanje napajanja: Da
Natpis (titlovi): Da
Connect Share™ (HDD): Da
ConnectShare™ (USB 2.0): Da
EPG: Da
Produženi PVR: Da (nema za IT)
Režim za igre: Da (Auto Game Mode, Game Motion Plus, dinamički ekvilajzer crne boje, pojačavač doživljaja igranja)
Freesync: Tehnologija FreeSync
IP Control: Da
OSD jezik: 27 evropskih jezika + ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT)
Ugrađeni BT HID: Da
USB HID Podrška: Da
Teletext (TTX): Da
Pomeranje vremena: Da (nema za IT)
V-Chip: Nema
IPv6 Support: Da
Ultra jasan prikaz: Nema


Eco funkcije
Eco sensor: Da
Klasa energetske efikasnosti: B


Napajanje
Napajanje: AC220-240V 50/60Hz
Potrošnja električne energije (maksimalna): 145 W
Potrošnja električne energije (u stanju mirovanja): 0.50 W
Potrošnja eektrične energije (režim uštede energije): 59.7 W
Potrošnja električne energije (uobičajena): 127 W
Maksimalna osvetljenost: 81 %
Godišnja potrošnja električne energije (po EU standardima): 176 kWh


Dimenzije
Dimenzije pakovanja (ŠxVxD): 1412 x 852 x 237 mm
Dimenzije kompleta sa postoljem (ŠxVxD): 1235.0 x 750.7 x 200.0 mm
Dimenzije kompleta bez postolja (ŠxVxD): 1235.0 x 707.8 x 42.5 mm
Stand (Basic) (WxD): 1030.6 x 200 mm
Stand (Minimum) (WxD): Nema


Težina
Težina pakovanja: 31.7 kg
Težina kompleta sa postoljem: 19.4 kg
Težina kompleta bez postolja: 18.9 kg


Dodatna oprema
Model daljinskog upravljača
TM1950C (Bela) (*XU : TM1950C+TM1240A)
Baterije (za daljinski upravljač): Da
Samsung Smart Control (u pakovanju): Da
Montaža na zid bez razmaka: Uključeno
Podrška za dodatno postolje: Da
Vesa nosač zidnog postolja: Da
Podrška za prilagodljivi okvir (Frame televizor): Da
Korisničko uputstvo: Da
E-uputstvo: Da
ANT-kabl: Nema
Kabl za napajanje: Da
HDMI Cable: Nem

Dimenzija proizvoda
Širina 123.50 cm
Visina 70.78 cm
Dubina 4.25 cm
Težina 19.40 kg
Dodatne informacije
Rezolucija 4K/Ultra HD
Energetski razred B
Proizvođač Samsung
Dijagonala ekrana 55"
Boja Crna
Dodatni uslovi SMART
Jedinica kom
Brend SAMSUNG
Ambalaža
Ukupna težina paketa 19.40 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda Televizor
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga

Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!