Nedostupno
Samo je 0 preostao
Kod
621397
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Samsung RB33N301NSA/EF frižider kombinovani

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Ravnomerno hlađenje u svakom uglu

Sistem sveobuhvatnog hlađenja ravnomerno hladi unutrašnjost frižidera od jednog do drugog ugla. Hladan vazduh se izduvava kroz više otvora na nivou svake police, čime se održava konstantna temperatura i hrana ostaje svežija.

Hlađenje na dodir prekidača

Odeljak CoolSelect Duo pruža ti vrhunsku fleksibilnost u skladištenju hrane, tako da hrana duže ostaje sveža i ima odličan ukus. U ovoj nezavisno kontrolisanoj fioci mogu se lako podesiti 3 različite temperature, čime se stvaraju idealni uslovi za čuvanje povrća, mesa ili ribe i morskih plodova.

Jednostavno pronalaženje i dohvatanje

Polica Easy Slide koja se lako uvlači i izvlači pomaže vam da efikasno čuvate, organizujete i pristupate namirnicama — da brzo i jednostavno dohvatite stvari koje stoje u svakom uglu dna frižidera.

Čuvanje većih stvari

Jednostavni sanduk sa velikim vratima omogućava vam da bezb

Dimenzija proizvoda
Širina 63.70 cm
Dubina 71.80 cm
Visina 193.20 cm
Težina 72.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend SAMSUNG
Ambalaža
Ukupna težina paketa 72.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.