Raspoloživo u web shopu
Kod
634873
- +

Metalni baštenski set sa bež jastucima

web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.

Metalni baštenski set sa bež jastucima

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

San Remo metalni baštenski set od aluminijuma bež jastuci

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 45.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Stil Moderno
Vrsta Baštenski set
Materijal Metal
Boja Bela
Tip Klasičan
Obrada Mat
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 172x72x50
Ukupna težina paketa 45.00 kg
Opis proizvoda

set uključuje: ugaonu garnituru + stočić 
aluminijumska konstrukcija lakirana u mat belu boju
ploča stočića i ivični delovi ugaone garniture izrađeni od polywooda (veštačkog drveta) sive boje
na sedištu i naslonu bež jastuci debljine 8 cm
uključena 3 dekorativna jastuka u sivoj boji
napomena: u ugaonom delu se nalazi podizni element (podešavanje na više nivoa)
mogućnost montiranja ugaone garniture samo kako je prikazano na slici (ugaona garnitura nije reverzibilna, odnosno nije moguća montaža na suprotnu stranu)


dim. garniture: 240x165x66 cm
dim. stočića:  100x70x29 cm
max nosivost do 80 kg po sedištu


aluminijumska konstrukcija - prednosti aluminijumskog baštenskog nameštaja: ne rđa u uslovima normalnog, redovnog korišćenja, otporan je na vremenske uslove, ne bledi na suncu, lagan je i zahteva minimalno održavanje!


Uputstvo za montažu ovog proizvoda pronađite ovde.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-1:2017; SRPS EN 581-2:2016; SRPS EN 17
Tip proizvoda BAŠTENSKI SET
Dimenzija dim.ugaone:240x165x66 cm, dim.stočića:100x70x29 cm
Materijal izrade Koпstгukcija garпiture izrađeпa јe od metalnih cevastih profila. Sedište i naslon su оbložeпi jastucima koji se sastoje od: tekstilпe tkaпiпe, геtех platпa, poliuretaпske репе, silikoпske vate, гajsferšlusa i kопса. Ostali mateгijali: mehanizam za podešavaпje visine naslona, plastičпi elemeпti (polywood), plastičпe stopice, imbus vijci, пavгtke i podloške.
Koпstгukcija stola izrađeпa је od metalnih cevastih profila, ploča stola је od plastičпih elemenata (polywood). Ostali mateгijali: РVС stopice, imbus vijci i podloške. Zavгšna obrada za metal.
Održavanje Nameštaj od metala može se čistiti pomoću creva za vodu ili kompresorskog perača (miniwash). Potrebno je jednostavno ukloniti jastuke sa nameštaja i pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu s nameštaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Preporučljivo je ostaviti nameštaj da se u potpunosti osuši prirodnim putem. Na metalnu strukturu preporučljivo je naneti zaštitno sredstvo (najmanje jedanput godišnje) namenjeno pojačavanju sjaja i vodootpornosti (kako bi se izbegla pojava rđe). Jastuke treba čuvati u zatvorenom prostoru. Tokom godine (van letnje sezone) potrebno je prekriti nameštaj zaštitnom presvlakom ili folijom.
Proizvođač ORIENTWAY(SHANGHAI) TRADING Co.Ltd,Kina
Zemlja porekla NRK
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu
Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!