Nedostupno
Kod
632836
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Serenity dušek 160x200x18cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 21.33 kg
Dodatne informacije
Tvrdoća Srednje tvrdo
Boja Bela
Stil Moderno
Tip Memory pena
Vrsta Pena
Materijal Tkanina
Materijal okvira Tkanina
Garancija 2 godine
Za dušek veličine 160x200 cm
Periva presvlaka nije periva
Po meri Ne
Zone Blok
Model SERENITY
Jedinica kom
Brend SERENITY
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 30X30X160 CM
Ukupna težina paketa 21.33 kg
Opis proizvoda

JEZGRO: 15 cm PU pene (gustine 30 kg/m3)


PRESVLAKA: Silver Safe* antialergijska (100% poliester) sa zaštitom protiv grinja, 3D prošiv na bočnim stranama za bolji protok vazduha. Letnja strana prošivena ekološkim vlaknima (250gr/m3), zimska strana prošivena MEMORY PENA 2cm (50kg/m3).


UKUPNA VISINA DUŠEKA: 18 cm

NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja sa gušćim razmakom između letvica


TVRDOĆA: srednje tvrdi


PAKOVANJE: vakumiran


Silver Safe* presvlaka je tretirana  jonima srebra te pruža prirodnu antialergijsku i antibakterijsku zaštitu

KADA KUPITI DUŠEK OD MEMORY PENE

Memory pena je materijal na bazi poliuretana nastao i razvijen u laboratorijima NASA-e. Najpre je primenjen u izradi medicinske opreme dok je za masovniju proizvodnju postao dostupan tek poslednjih nekoliko godina i to prvenstveno u izradi kvalitetnih dušeka i jastuka.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda DUŠEK
Dimenzija 160X200X18 CM
Materijal izrade Ukupna visina dušeka 18 cm. Jezgro: PU pena 15 CM (30kg/m3). Presvlaka: Silver Safe dekorativna tkanina (100% poliester), antialergijska sa zaštitom protiv grinja. Letnja strana obložena ekološkom tkaninom (350 g). Zimska strana prošivena memory pena visine 2 cm (50kg/m2). Bočni 3D umeci koji garantuju konstantni protok vazduha kroz dušek. 4 ručke za lakšu manipulaciju. Koristiti isključivo na fleksibilnim podnicama koje imaju maksimalan razmak između letvica 4,5 cm.
Održavanje Usisavanjem i provetravanjem. Hemijsko čišćenje. Obavezno redovno okretanje dušeka. Optimalna temperatura u prostorijama 18-22 °C pri čemu vlažnost vazduha ne sme prelaziti 60%.
Proizvođač FlexyFlex SRL,Italija
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga