Nedostupno
Kod
641345

Tamno plavi boxspring krevet

web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.

Tamno plavi boxspring krevet

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Sierra boxspring krevet 180x210x120cm tamno plavi

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 142.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Jedinica kom
Površina za spavanje 160x200 cm
Vrsta Boxspring
Tip Sa prostorom za odlaganje
Model Sierra
Boja Plava
Dušek u kompletu Da
Garancija 2 godine
Stil Glamur
Materijal uzglavlja Tekstil
Materijal okvira Tkanina
Materijal Tkanina
Dodatna oprema Prostor za odlaganje
Online dostupnost Da
Ambalaža
Broj paketa 5
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 202x92x30 cm
Dimenzija paketa 2 (š/d/v) 202x92x30 cm
Dimenzija paketa 3 (š/d/v) 202x122x12 cm
Dimenzija paketa 4 (š/d/v) 202x182x25 cm
Dimenzija paketa 5 (š/d/v) 32x17x8 cm
Ukupna težina paketa 142.00 kg
Opis proizvoda

Box: prostor za odlaganje + bonel dušek
Dušek: bonel jezgro
Ležaj dimenzije: 160x200 cm
Visina ležaja: 69 cm
Boja: plava tkanina


BOXSPRING KREVET je sastav kreveta bez podnice sa dvostrukim dušekom sa opružnim ili džepičastim jezgrom koji se nadopunjavaju zbog različite elastičnosti pojedinačnog sloja ergonomski podupirući telo i kompenzujući prednosti/nedostatke svakog pojedinačnog sloja kada bi se koristio zasebno. Iz tog sistema proizlazi velika udobnost: duboko utonuti, a biti pravilno poduprt na ključnim mestima. Klasičan boxspring krevet sastoji se od stabilnog drvenog okvira tzv. box-a, odnosno postolja sa integrisanim oprugama zbog kojih je podnica suvišna. Od dušeka sa bonel ili džepičastim opružnim jezgrom kao i od naddušeka od PU, hladno-livene pene ili lateksa. Dodatna prednost boxspring kreveta je i njegova visina ( od cca 55-65 cm) koja je idealna za lakše leganje i ustajanje.


Uputstva za montažu ovog proizvoda pronađite ovde.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda BOXSPRING KREVET
Dimenzija 180x210x120 cm
Materijal izrade Osnovna konstrukcija: okvir kreveta je izrađen u kombinaciji od prvoklasne bukve i oplemenjene iverice debljine 16 mm, ukupne visine 28 cm i obložen je 1cm PU penom (25kg/m3). Podizni mehanizam-dušek je izrađen u kombinaciji od prvoklasne bukve, bonell jezgro visine 11cm sa box okvirom od PU pene (30kg/m3), debljine 6 cm, 500 g filca. Na njega je postavljeno 2 cm 25kg/m3 PU pene i obložen je sa 200 g vate. Presvlaka se sastoji od dekorativne tkanine sastava 100 % PES i antislip platna koje sprečava pomeranje dušeka na krevetu. Dušek se sastoji od bonell jezgra visine 11 cm, 700g filc, 6cm PU pene (25kg/m3), box okvir 8 cm, kao i navlake od 300g platna, proštepanog sa 40g retexom, 300g vate i 2 cm piling pene.
Održavanje povremeno usisati
Zemlja porekla BIH
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu
Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!