Raspoloživo u web shopu
Kod
654207
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Tepih Tecno 60x110cm bež

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 110.00 cm
Visina 60.00 cm
Dubina 2.80 cm
Težina 1.58 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Materijal PVC
Motiv Nema
Dimenzija 60x110
Oblik Pravougaoni
Stil Moderno
Boja Bež
Dezen Ne
Sortirajte Ne
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.58 kg
Opis proizvoda

Savršen tepih za kuhinju, uključen u moderne podstilove tepiha.
Proizvedeno pomoću ubrizganog PVC -a i sa glavnim sastavom od 100% PVC -a i PVC -a na donjoj strani.
Gustoća tkanine iznosi 260.000 čvorova/m2, a visina vlakna od 2,8 mm.


Tokom prvih meseci preporučuje se lagano četkanje tepiha sa mekom četkom (nikako tvrdom). Prilikom četkanja će te primetiti da neka vlakna ispadaju: to je prirodna posledica mašinskog sečenja tokom proizvodnog procesa. Neke niti mogu štrčati, u tom slučaju nemojte ih povlačiti nego odsecite višak makazama. Tepih trebate četkati prema pravcu tkanja. Nakon dva meseca možete krenuti sa usisavanjem i korišćenjem sredstava za čišćenje.


Preporučujemo dubinsko čišćenje najmanje jednom godišnje. Prilikom čišćenja mokrom krpom izbegavajte natapanje vlakana. Važno je ne hodati po tepihu sve dok ne postane potpuno suv. Koristite neutralne deterdžente za čišćenje - preporučuje se suva pena. Sredstva koje ne smete koristiti su: benzin, tačni amonijak, sapun i alkalni deterdženti.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga